Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 6 januari 2008

Av Jessica - 6 januari 2008 21:37

jag blir så glad när jag loggar in och upptäcker att jag har fått kommentarer och att veta att det inte bara jag som suger på engelska ;P

hehe fast jag vet att veronica ligger på samma nivå som mig :D


och sara: hade jag vetat tidigare så hade jag hojtat!!! lätt! 


det jag glömde skriva förut idag dag, det var att fredrik ringde kalle inatt och frågade om han var glad över sina grannar eftersom det var där festen var ;P alltså i den trappuppgången ;D kalle kom på den smarta idén att han skulle kissa på dem! jag tycker seriöst att han skulle ha gjort det!!!



klockan är inge mycket alls, men jag funderar på att göra mig i ordning för natten och krypa ner i sängen. bara för att jag känner mig så deppig. och jag är fortfarande så irriterad över folket!! alltså, de vet verkligen verkligen verkligen att jag inte fattar vad som sägs på engelska, eller fattar gör jag, men man hinner lixom inte med på allt och massa sånt och så känns hela filmen bortkastad. diskussionen var igång igår redan, så därför jag blir ännu mera galen. man känner sig lixom så välkommen och att sina vänner bryr sig om en så det är något helt sjukt!

sen blir det inte bättre att jag blir arg och irriterad på fredrik också, han kan fan säga nåt åt dem, men han törs nog inte för han är så jävla konflikt rädd! och det kan göra mig ännu mer galen, han borde fan kunna säga till dem!


nee det blir seriöst att fixxa matlådan åt fredrik, sen borsta tänder och tvätta av sig och sen ska jag släcka överallt och krypa ner i sängen och tjura lite mera innan man somnar ;P 

Av Jessica - 6 januari 2008 18:42

igår hände det inte så mycket, var meningen att vi skulle se film men det blev så jävla sent så jag orkade inte följa med. Men fredrik gick iaf och jag vet inte riktigt när han var hemma, men jag hade lyckats somna en snabbis innan iaf..


sen när fredrik var hemma så var det ett jävla liv här utanför, fast det visade sig att det var i huset mitt emot som det var fest igen... och de små barnen kan ju inte uppföra sig alls, de måste alltid stå utanför och skrika och härja och bråka. Men de drog iaf och så blev det tyst så man kunde sova efter det.


idag har fredrik och jag varit ut till birsta och kolla på vagnar, barnsängar och allt sånt som vi måste ta och shoppa hemma om inte allt för lång tid.


sen nu ikväll så var det tänkt att se på film, men eftersom våra vänner är lite små idioter enligt mig just nu så har de förbannat svårt att fatta att jag inte kan se film utan text eftersom jag suger verkligen på engelska.

och då måste man verkligen se den filmen också!! så för mig blir det hemma kväll åter igen. Blir så jävla less och irriterad på endel av vännerna för att de är så jävla egoistiska och inte kan tänka lite längre. huvudsaken de får som de vill så är de bra. egentligen ska man väl inte bli brydd för de är fan nästan alltid så när vi alla ska göra nåt. men saksamma, de kan se sin jävla film själv så såg jag att de gick många filmer på tvn och så har fredrik och jag en massa filmer här hemma som jag kan se. Typ nån rolig barnfilm som andra sidan häcken igen eller nåt sånt :P


jag tror jag ska ta en bra funderare över vänner och vilka jag tänker umgås med och prata med framöver, känns som att jag måste göra nåt åt de här för jag tänker inte må dåligt och lägga energi på folk som inte kan betee sig  överhuvudtaget och sånt. har varit lite massa skit på sistone som jag inte orkar med..


yeye 

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards