Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 8 januari 2008

Av Jessica - 8 januari 2008 20:10

vandrade ner till mamma förut idag, efter att jag hade lyckats fått tag på alla som jag skulle ringa till (=

fikade lite där och spelade lite kort, sen kom stora syster dit med fatima, surrade lite och lekte lite. sen kom fredrik dit också när han slutade jobbet (=

sen åkte syrran och fatima hem och jag vet inte vad vi gjorde, slappade mest bara (=


sen kom jag på att jag frågade fredrik om han hade köpt mina piller mot illamåendet och så att jag inte kräks hela tiden, men det hade han glömt. så han vandrade ner på apoteket och vad händer?!?!??! jooo, de är slut!!! det fanns några förpackningar kvar i skönsberg, men vafan?!?! det hjälpte inte mig just nu, jag måste ju ha dem imorgonbitti när jag vaknar!

så imorgon misstänker jag att det blir sängläge hela jävla dagen med en hink bredvid sig så man kan ha den i nödfall om man inte hinner in till toan.

men men, sånt som får vara då tills det kommer in några till stan eller om nån kan åka upp och köpa pillerna åt mig..


sen kom fredrik igen till mamma och innan vi drog från mamma fick jag med mig spagetti och köttfärsås!! *mums*

så jag sittre och käkar det och fredrik ska få wokadkyckling och nudlar tror jag eller ris beroende på vad han är sugen på.


ska sätta mig och äta riktigt nu  

Av Jessica - 8 januari 2008 12:35

idag var jag hos barnmorskan återigen, jag fick lämna urinprov, ta stick i fingret och blodprover och så blodtryck återigen. Allt var bara bra och alla värden och prover låg precis som det ska vara, jag kunde inte få några bättre svar. Så jag slipper äta järntabelletter :D

och det är jag jävla nöjd över! (=

 vi gjorde väl inte så mycket, pratade lite om allting och hur jag mår, och om foglossningar eftersom det är det jag har antagligen, så jag ska förresten ringa sjukgymnasten imorgonbitti och boka en tid för att få nåt bälte.


sitter här och väntar på att klockan ska bli 13 så jag kan ringa och kolla om någon kan svara idag på komvux och till kommunhuset igen till någon tant som jag ska ha lite intyg av, dock så verkar det vara jädra svårt att få tag på dem. Eftersom jag försökte hela dagen igår och det gick inte så får man sitta idag också.

 jag har fått tag på ett intyg som jag ska ha iaf, dock så ska det skickas hem, så man får väl vänta och se om det kommer nåt eller inte.

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards