Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under februari 2009

Av Jessica - 18 februari 2009 10:45

Det blev en sväng på stan med mamma efter att Linus hade ätit sin lunch.

Vi tog bussen ner så vi kunde skynda oss för Sofia väntade på oss.

Vi gick till PoP och kollade och jag har lite besluts ångest över om jag ska vänta med att köpa en ny overall till hösten eller om jag ska köpa en nu. 

Vi har en fleece overall som han alnvänder i vagnen när han sover och så har vi en overall som vi använder när han åker pulka och det snöar ute.

Det är en bävernylon och till den måste han ha skor. 

Vet inte alls hur jag ska göra. Måste fundera lite till innan jag bestämmer mig helt.


Var först upp på lindex och HM för att  köpa body, byxor och en pykamas åt Linus, han behöver ha lite nya kläder för nu börjar faktiskt strl 74 bli lite smått. Inte alla men endel.


Jag köpte också ett par byxor. Gick in, valde en modell, sökte en storlek, hittade, gick till provhytten, testa, tog av och gick och betalade. Kollade aldrig i spegeln där hur jag såg ut i dem utan det gjorde jag hemma ist för det kändes bättre. Sofia var ju med som smakråd och hon sa att det såg bra ut så det var ju bra.

Så nu har jag gjort den delen. Får se om jag tar tag i och köper en tröja eller två framöver också. Fast dem kommer jag inte ens testa utan de får följa med hem först.


Idag snöar det igen! whiee!

Har varit duktig nu redan, jag har plockat undan ren disken som stod på tvättmaskinen. Laddat och startat en maskin tvätt. Vikt ihop den torra tvätten. Lagt Linus ute så han fick somna där ute, han höll på att somna på  golvet framför tvn.

Ska ta och skruva ihop lite lådor till högskåpet som är kvar. 

När Fredrik slutar idag ska vi åka och köpa kakel! yeah!!! Äntligen.


Fredrik var söt igår, han stog vid köksdörren och kollade in i köket och sa: Det kommer nog bli fint när det är klart. Det ser ut som det.


Nej, nu blir det till att skruva

Av Jessica - 17 februari 2009 11:17

Natten har varit mer än bra. F*n va trött man ska vara, Linus har vaknat 1-2 gånger varje timme och skrikit som en stucken gris, eller bara lekt och haft sig. Jobbigt värre är det.

Funderar på att sätta in han i sitt rum till helgen och så får han ligga och skrika och ha sig själv. Vet dock inte hur mycket jag kommer orka att höra, har lite svårt att förstå det där att han ska skrika sig till sömns. Speciellt när våran läkare dömde ut det men nåt måste göras i väntan på remissen upp till barnkliniken.

Känner att jag behöver ha en halv natts sömn nu. Det här går inte längre. Jag orkar inte. Vill bara slänga ut honom. Men jag kommer naturligtvis inte göra det!

Men just nu känner jag så.


Mamma är på väg hit. Tanken var att gå ner på stan och kolla ett par byxor till mig och overall till Linus.

Men byxor till mig vet jag inte om jag orkar. Hatar verkligen att handla åt mig själv, vill inte dirket ställa mig i ett provrum och testa kläder. Och eftersom man har sån deformerad kropp numera s är det extra jobbigt.

Får en klump i magen så fort jag börjar tänka på att jag måste handla åt mig själv. Shit, jag måste verkligen. Fyfan. Tar det en annan dag i stället.

Skulle behöva någon som kunde göra det här åt mig.

Är nog den enda tjej som verkligen hatar att köpa kläder åt sig själv..


Först måste jag ta och kolla om pengarna från försäkringskassan har kommit! De skulle komma idag, får mera pengar eftersom jag inte hade lämnat in något nytt om min inkomst. Senast var 2004 och det har hänt lite i löneutvecklingen sedan dess!

Så jag skulle få liten slant så här efteråt. Känns skönt med lite extra klirr i kassan så här när det är massa som ska handlas.


Av Jessica - 16 februari 2009 15:21

tar tillbaka att det är tand nr 6 för det är tand nr 7!

var ju faktiskt fjärde uppe som kom! hans högra sida..


så så var det med det

Av Jessica - 16 februari 2009 14:49

va jobbigt!

Det var våran vindfleeceoverall som ska lämnas åter! Jag trivs med den jätte mycket och men jag vill inte riskera att lilleman ska kvävas!

Lite roligt ändå för den börjar bli lite liten så vi måste köpa en ny snart ändå, så tur i oturen är det ändå nu! (;


Äntligen kom tand nr 6 ut också för Linus!

Han har haft det lite små kämpigt med tanden för den har nog gjort ont för han har inte velat ätit något på ett par dagar.

Så  nu har han tre uppe och tre nere.



Men uff och fy nu måste jag byta en blöja!

Känner lukten på långa vägar!



Av Jessica - 16 februari 2009 10:14

Igår på eftermiddagen/kvällen åkte vi till Kuben. Där fick vi massa fika och massa surr. Linus var väldigt nyfiken på Noel och han hade lite svårt att förstå att man inte välta fram som en ångvält med honom. Sen så upptäckte Linus att Kalle och Veronica inte har sån där super barnsäker lägenhet så det fanns miljoner med saker att  titta och pilla på hela tiden!

Kalles dator var ju god att äta på iaf tyckte han, han hade säkert mer än gärnat pillat sönder den om han hade fått också!

När vi kom hem så trodde jag att lilleman skulle somna av utmattning men nej då, lite lek han hann med ändå, studsa upp och ner i sängen och slänga sig i den ett par gånger innan jag blev less och satt kvar inne i rummet med honom så han kunde lägga sig och inte chansen att ställa sig upp!


 När han äntligen hade somnade så kollade vi på Bedtimes stories, den var rätt skoj faktiskt, fast jag tycket den var lite lång men det kan ha varit för jag var lite för trött för att se den egentligen. Höll på att somna flera gånger under filmen men jag lyckades se klart den iaf.

Sen stupade jag i sängen iaf.


Fick sova någon timme innan det var dags för Linus första vaknande.. Sen var det full rulle hela natten igen. Idag har jag total gröt i huvudet, har även huvudvärk för jag är så trött. 

Nu ligger han ute på balkongen så det är bäst man lägger sig och sover en timme nu så man orkar med det här.

Ska städa upp i köket nu också och verkligen sätta fast diskbänken, fick lite tips och idéer igår av Vera!

Nu är jag på gång igen och tjatar på Fredrik så vi verkligen bli klar!

Tror han blev lite peppad när han såg hur han skulle göra och äntligen förstod!


Tror Fredrik slutar 20:15 idag, tror att han har en likadan vecka som förra veckan. Så han slutar kl 20 tre dagar den här veckan och tidigt onsdag och fredag.



Även att min dator fick mupp igår!!!  Trodde att allt var kört med den för igår kväll när lilleman hade somnade så skulle jag logga in på den. Men det stod att jag uppgav fel användarnamn eller lösenord.

Men jag skrev verkligen rätt och Fredrik testade och det fungerade inte för han heller, men sen så upptäckte han att det var engelskt tangentbord som det hade blviit bara. Så det var tur eftersom alla bilder ligger på den!!


Nu sova en sväng iaf!!

Av Jessica - 15 februari 2009 15:56

Så nu har vi varit och firat sara!

 fick massa god smörgås tårta *mums*

 Tror hon blev glad för alla presenter som hon fick av oss och att det var rosa!



Och Linus kunde uppföra sig hela tiden också, fast det är som vanligt. Man blir lite chockad om han inte skulle göra det.

Sitter här och väntar på att han ska vakna någongång så vi kan åka och hälsa på Kalle, Vera och Noel.

Var längesen vi hittade på nåt med dem så det blir skoj, bara hoppas att Linus kan uppföra sig där också! Men forthoppningsvis så kommer han göra det.


Vad ska jag säga om vårat kök? Att det står stilla och det lär väl göra det hela den här veckan också för Fredrik jobbar kväll måndag, tisdag och torsdag.

På onsdag ska vi köpa kaklet och fredag kommer han inte vilja göra något.

Så, så var det med det.

Vet inte hur han tänker att det ska bli klart någongång, för jag får nämligen inte göra något heller för att han är jätte rädd att det ska bli fel nämlige4n så han litar inte ett dugg på mig när det gäller sånt, vilket är lite konstigt eftersom det är oftast jag som har rätt och får visa honom.

Jag har nämligen inte två vänster tummar mitt i handen. (;


Blir lite less på sånt nämligen, det är så satans lite kvar att göra så det borde gå undan.

Vi har ju gjort den svåra delen på bänkskivan. Behöver bara fästa den och det kan vem som helst göra. Och  sen är det bara att mäta ut vart diskkranen ska sitta och borra till den. Vilket går fort också Vill helst kunna kakla till helgen. 
*suck*


Måste kolla vad man kan äta idag om det är så att man måste ta ut något från frysen.

Av Jessica - 14 februari 2009 10:48

Det här har jag sysselsatt mig med nu på morgonen!!

Sara, blir du nyfniken nu? (;

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11
12
13
14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards