Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under februari 2009

Av Jessica - 23 februari 2009 14:50

så där, nu har mamma och Sofia tagit Linus och jag har redan hunnit olja bänkskivan och målat allt som jag skulle göra.

Håller på att vänta på att det ska torka nu så då ser jag om jag måste måla en gång till eller om jag var så duktig så jag slipper det. (;


Eftersom jag ändå är igång nu och jag är ensammen så tänkte jag ta och skruva ihop en bokhylla som ska in i Linus rum. Har haft bokhyllan i förpackningen ända sen vi köpte den i höstas!

Så nu måste det hända saker här hemma, det här går inte längre. Det är inte hållbart!


Ska nämligen försöka rensa ur sovrummt från all skit och alla olika saker i veckan hade jag tänk. Måste försöka nu när man har lite ork och sånt. Och det är ganska bra tids fördriv. Klockan tickar på som bara den och dessutom så går man inte ner på stan och gör av med massa pengar heller. ;D


Ne, nu blir det till att göra lite mera!

Av Jessica - 23 februari 2009 11:40

Igår efter att Fredrik hade kommit hem från min morbror Kjelle så duschade han och sedan åkte vi ut till birsta en sväng. Åkte till Silvan för att köpa allt som behövs för att kaklas, eftersom de hade 50% på allt. 

Skulle in på PoP ockås, men jag glömde presentkortet efter overallen. Så det får bli en annan gång. Sen på väg hem från birsta kom jag på att vi inte köpte skruvarna som vi skulle ha för att fästa bänkskivan med!

Så in på classes i stan och köpa dem och sen  så ringde vi till Per och Theres och så åkte vi hem till dem också hälsade på.

Linus var snäll med Vilgot och skulle vaara go med honom. Dock har Linus lite svårt att vara lite försiktig med 5 månader bebisar!!

 Men han försöker vara snäll iaf.


VI gick och handlade till tacogratäng också, så efter vi hade handlat så gick vi hem till dem och lagade mat. Eller det var Therese som kokade åt oss!

Gott som tusan var det!


Efter ett tag så åkt vi hem för Linus behövde bada innan han gick och la sig, så det blev ett bad åt lilleman och sedan på med pykamasen och så somnade han snällt.


Idag så har Fredrik och jag satt fast bänkskivan så den sitter där nu!

Ska ta den lilla när Fredrik kommer hem från jobbet också.

Mamma kommer och hämtar Linus sedan så att jag får olja in bänkskivan och måla elementet och röret. Världens bästa mamma!!


Nu ska jag se på tvn och vila lite innan mamma kommer!







Av Jessica - 22 februari 2009 11:34

Känns som vi har totalt fullt upp hela dagen idag!

Hoppas bara vi hinner, vet inte riktigt hur vi ska göra. Något som vi har planerat måste tas och lägga åt sidan.

Fredrik är hemma hos Kjelle och sågar till bänkskivan och täcksidorna som ska upp på skåpet.

 Det ska sättas upp och sättas fast sedan. Bänkskivan kan vi inte sätta upp förrens vi har varit och köpt skruv.

Så det måste vi göra idag. Jag har även bestämt att vi inte ska köpa en ny pop vindfleece eftersom deras största storlek är 74 och det var den storleken Linus hade förut.

Så vi får hitta något annat, tycker det är lite synd eftersom jag tyckte om den så mycket. Men sånt som händer. 


Förstår inte vad det är med Linus nu, han vaknar på nätterna och är helt hysterisk och det går inte att få honom lugn heller på ett bra tag. Vaknade av hans tokskrik 4 gånger inatt bara. Men han grät och skrek i en kvart varje gång och sedan när man väl hade fått honom lugn så låg han och hulkade och var små ledsen ändå i en kvart till innan han somnade om.

Konstigt det där, man vet inte om han har ont eller om han har drömt något eller om det bara är något annat.


Nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt innan lilleman vaknar igen. 


Av Jessica - 21 februari 2009 19:31

Så där, nu sitter äntligen diskhon i bänkskivan. Det skulle naturligtvis hålla på att krångla och ha sig och inte passa riktigt och allt möjligt. Tror jag fick silikon överallt förutom där det skulle vara. Nej, så farligt var det ändå inte men det kändes som det när jag fick det på armen, fingrarna och i på sidan av handen på nåt konstigt vis.

Fredrik var även jätte duktig och satte dit blandaren. Men vi får väl inge vatten förrens till veckan ändå. Ska ringa på måndag och se när han har tid att göra det. Vore så skönt med vatten nu!!

Gjorde inte så mycket mera för det blev massa annat som dök upp i stället.


Imorgon måste vi åka till min morbror och låna han såg. Måste såga till den andra lilla delen till bänkskivan. Blir inte så super rakt när vi kör med sticksågen nämligen (;

Sen så, då är det kaklet.


pst, vet ni? Jag har inte målat eller oljat bänkskivan ännu. Måste göra det imorgon. Iaf oljabänkskivan så det är på börjat innan det är dags att kakla.


Jag är super trött och det känns som att jag håller på att somna hela tiden. Det är inge bra det här, varit så rätt länge nu.

Somnar till så fort jag sätter mig i soffan eller på en stol. Drygt jobbigt.


Får se om jag orkar se melodifestivalen eller ej idag. Misstänker att jag kommer somna till det om inte annat. Vore kanske inte helt fel att lägga sig nu när Linus går och lägger sig.


Nu roper Linus, bäst jag går!

Av Jessica - 21 februari 2009 12:02

hehe, det ska naturligtvis inte vara km2 utan m2 bara.

Så det kan gå när man ara skriver utan att läsa igenom allt och bara ha ett öga på skärmen. (=


Linus gick lite igår igen! 


Igår mådde jag skitdåligt, hade jätte ont i magen hela dagen och kvällen.

igår var Fredrik iväg på begravning, mina tankar fanns med dem.

Mina kusiner begravde sin pappa igår så jag ägnade dem tankar också, likaså till Madde som begravde sin mamma igår.


Gjorde inget alls igår mer än låg på soffan och höll på att dö.

Har ju haft ont till och från i magen ett par veckor nu. Har lyckats kommit fram till att det är nog magkatarr som jag har.

Linus var så snäll igår hela tiden fredrik var iväg, tror nästan han kände på sig att jag knappt kunde röra på mig.

Så jobbigt när det bränner hela tiden i maggropen och man mår halv illa hela tiden.

Så drygt att man inte är hungrig fast det känns som man är hungrig hela tiden. Och man är proppis efter en tugga.


Idag så håller Fredrik på inne i köket. Får se hur långt det kommer. Tanken är ju att det verkligen ska vara klart tills han fyller år!

Men det är en enda sak jag inte ska göra klart där inne tills han fyller år och det är att måla runt fönstret. Fast om morbror kjelle kommer så kanske det blir gjort iaf ;D


Vi ska nog till Per, Therese och Vilgot ikväll, ska nog ätas och se melodifestivalen. Men får se om jag följer med eller om Fredrik får ta med sig Linus själv. Har fortfarande ont i magen och vill helst bara ligga på soffan eller sängen utan att röra på mig så mycket.


Måste iväg och handla present åt lillasyster som fyller år på onsdag. vet inte vad jag ska köpa till henne.

Fredriks present är nästan klar, borde göra klar den tills helgen iaf.

Mamma fyller ju 50 år nästa måndag så hon borde jag kirra pressy till också!


Nu ska Linus få en ny blöja för han är ju mr poop! Fasiken, runt 5 bajsblöjor varje dag och då är det rätt lite!

Måndagen 2/3 på mammas födelsedag ska vi till barnkliniken med Linus.

 

Av Jessica - 19 februari 2009 11:37

Linus stod upp helt själv utan att hålla i sig jätte länge, försökte få honom att gå framåt också men han blev för till sig så han typ dundrade ner i golvet och höll på att slå halvt ihjäl sig! (;


Igår när  vi var och handlade kaklet så frågade han som hjälpte oss om vi alltid har otur i allt!

Första gången vi var dit så fick vi priset att det skulle kosta 475:- km2. Okej hem och fundera lite och efter mycket om och men så beslöt vi att vi skulle köpa det. Då fick vi hjälp av den här killen, han började räkna och kom upp i 9500:- för 2.5 km2. Kändes lite väl dyrt till vårat kök!

Så då fick vi reda på att den andra karln hade sagt fel pris, även att den här killen kunde berätta exakt hur han såg ut på engång också.

Så vi bestämde då att vi skulle kolla lite mera och åka hem och fundera. Hittade ett skitfint grönaktigt kakel som vi skulle åka och köpa igår. Kom dit och började söka för att få se det i verkligenheten. Hittade ett som såg ut nästan som det i katalogen fast det var inte riktigt grönt utan pissgrönt. (Killens som hjälpte oss sa pissgrönt).

Vi visade i katalogen hur det såg ut där och han blev helt chockad att det kunde vara så missvisande i katalogen.

Men då bestämde vi oss för ett gråaktig kakel iaf. Så under tiden han håller på att beställa det åt oss så hittade jag fina garderobsknoppar till Linus rum, fotbollar. Fanns dock bara en förpackning så vi frågade om de fanns mera men de hade naturligtvist utgått!!

Vi fick iaf den förpackningen och visnings exemplaret. "stoppa i fickan, ni får det på köpet"

Vi fick ett jävla schysst pris på allt också, halva priset bara för vi vart lurade på priset första gången, sen missvisande färgen + att de hade höjt priset sen i helgen!! På månadag ska vi hämta kaklet.

Tack snälla du som ordnade det här åt oss på fresk!!!


Sen åkte vi ut till k-rauta och skulle köpa en sak så vi kunde göra hål i diskbänken till blandaren så vi kan få vatten där snart. Men vad tror ni händer då?

Den leverantören som levereade dem hade utgått!!!

Så upp på  bauhaus och dem hade den som tur var.



Mamma kommer hit idag så hon ska kolla Linus medans jag stor städar i köket, ska ta bort allt och torka ur skåpen och allt sånt så jag kan börja sätta in allt!

Ikväll när Linus har lagt sig för natten så ska jag måla elementen och rören. Ska nog olja in bänkskivan också.

shit, jag måste beställa tapeten!!


Fint väder idag och jag måste göra klart allt inne /=

Av Jessica - 18 februari 2009 21:05

Linus gick helt själv!!!!!

han tog hela 2  steg innan han ramlade ner!

jag satt i soffan och tittade på tvn och han stod vid mina fötter, fredrik satt på golvet en bra bit bort och linus sträckte upp armarna i vädret och tog 2 steg mot fredrik!

han lyckades göra det när vi båda två tittade på honom!!

åh va glad jag är nu!!!

vill ju att han ska vandra lite så han kanske kan springa av sig all sin energi!

Av Jessica - 18 februari 2009 13:53

Klockan är snart 2 och jag har väl gjort allt jag hade tänkt göra idag.

Linus sitter just nu och äter en liten hårdsmörgås efter hans lunch. Han pratar om allt möjligt när han äter så det skulle vara lite roligt att veta vad exakt det är han säger.

 

Jag känner mig rätt mycket som en mamma åt Fredrik. Vet inte vad jag ska göra heller för att han ska fatta att jag inte tycker det är så jätte skoj att alltid gå och plocka efter honom och tvätta hans tvätt när jag vet att det inte ens är använt! Eller t.ex när man hittar miljoner handdukar på golvet på hans sida vid sängen.

Förstår inte varför han  inte kan torka sig och klä på sig i badrummet på morgonen. För då kanske han skulle kunna hänga upp handduken eller lämna den på golvet som vanligt. Men där lägger man märke till den på en gång i alla fall.


Även fast jag skäller, gnäller och tjatar att han ska ta undan efter sig, eller hjälpa till med disken, tvätten osv så kan han lova att han ska bättra sig. Men efter en dag eller två så är det likadant igen.

Drygt jobbigt är det.


Ne, ska hitta nåt som gör det här bättre, så man orkar.

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11
12
13
14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards