Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under februari 2009

Av Jessica - 7 februari 2009 09:26

Idag är det dop som står på schemat.

Det är Noel som ska få döpas! (=


Det snöar en mssa idag och det är så skoj! Ska försöka hinna gå ut med Linus en sväng i pulkan efter dopet.

Jag hoppas att Linus inte tänker sova så jätte länge nu på förmiddagen, ibland sover han 3 timmar och ibland så bara 1 timme. Vore bra om han sov så där lite mer än 1  timme. För då hinner jag ge honom lunch utan att stressa så mycket.


Måste slå in presenten också för det har jag inte gjort ännu.. Men jag har iaf kommit på vad jag ska ta på mig!

Fredrik är på jobbet nu och han jobbar nu ända fram tills på fredag som är hans lediga dag.

Han får vara ledig en långhelg så han ska väl vara glad (;

Tycker att Telia är ett jävla skitföretag faktiskt, han ansökte om ledighet för jätte länge sen men han fick inte det, så har han försökt byta helg med någon också lika länga, men är det någon som kan ställa upp och byta helg med honom?

Nej, naturligtvis inte. Men att han ska byta och ställa upp när andra behöver byta det ska gå bra det.

Visserligen så kanske det  beror på vilka man jobba med också.

Hans första grupp var iaf snäll och kunde ställa upp och byta och sånt när man skulle iväg på nåt.

Men att ta ut en semester dag är nästan omöjligt om det inte är så att man söker i flera månader förväg..


justja, Linus har fått en tand till :D 


Snart ska jag slänga iväg ett sms och kolla upp lite, vore lite trevligt om det blir som jag hoppas på.

Jobbigt läge annars...



är inte direkt motiverat till något idag faktiskt, tycker mest bara är jobbigt och jag känner otroligt ensammen..

sjukt jobbigt faktiskt..

Av Jessica - 6 februari 2009 12:51

Av Jessica - 6 februari 2009 09:18

nu är bäsen en liten ängel..

10:20 kom de och tog henne med sig in i ett rum, fredrik och jag stannade kvar i det lill väntrummet som vi fick sitta själv i. Jag klarade inte av att följa med och se när de gav henne sprutan.

satt och myste med henne och verlkigen tokgrät  innan de kom. Tog av henne halsbandet och så fick fredrik ta hand om det.

Men det sista hon gjorde var iaf att kurra när de gick iväg med henne så jag tror inte att hon var arg  på mig.


fyfan, tårarna bara tokrinner ner nu...


när jag kom hem tror jag att jag bröt ihop, fick den värsta ångesten som jag har varit med om. fick för mig att det var mitt fel allting, men jag vet att det inte är så.

men det är så jobbigt ändå..


fan, jag saknar hos så det gör ont... vill inte att det skulle vara så här..

tror hela tiden att hon sitter i fönstret  på hennes plats...

meen ne, hon är inte där..


skriver mera sen, ska göra utmaningen sen också...

Av Jessica - 4 februari 2009 11:15

uffs, det är bara den här dagen kvar nu, sen blir hon en änglakissemisse...

fan vad jag har gråtit och haft mig...


hittade även igen min mobil idag också, helt chockad att den låg i tvättkorgen, måste ha lagt ner den där när jag sorterade tvätten sist..

 någon har ringt hur många gånger som helst ifrån privat nummer också, hoppas den människan orkar testa ringa en enda gång till så kan jag få reda på vem det är.

såg att sara hade skickat ett mess också så det ska jag svara på idag också hade jag tänkt.

Sen var det väl ingen mer som hade ringt..

jag bryr mig inte så mycket om min mobil numera nämligen för jag har en gammal från fredrik och batteriet är lite mupp på den så den måste laddas för det mesta så jag orkar inte hålla på att ha koll jämt.


idag tänker jag vara hemma hela dagen och bara mysa med bäsen och se till att hon får den bästa dag. hon ska få massa gott att äta idag också, om hon vill ha någon vill säga.

katten är vääääldigt kräsen annars och äter bara en sorts torrfoder.. äter inge burkmat överhuvudtaget. har testat att ge henne allt men hon är ju som hon är. stekt och kryddad kyckling tycker hon om, och sallad..

knaskatten..



annars har natten varit som vanligt, inge sömn mest bara gnäll och gråt och grin och bråk...


idag jobbar fredrik tidigt, så han slutar  16:45 idfag!! imorgon är han ledig, vi ska lämna lilleman hos mamma imorgonbitti innan vi åker upp till djursjukhuset och sen så är det väl tänk att vi ska försöka kolla på kakel och lite sånt. beror på hur mycket jag orkar, jag vet av mig själv att jag kommer gråta mig sönder och samman imorgon.


kommer nämligen ihåg hur förstörd jag var när hon hade krossat tassen ..

fyfan...


nu vila innan linus vaknar och ska ha lunch.

idag blir det att inte göra ett enda dugg här hemma iaf



förresten, tror ni katter känner på sig att det är nåt på gång?

Bäsen har nämligen sovit med mig i två nätter nu.. det är jätte jätte jätte ovanligt att hon gör det annars.. hon är med mig hela dagarna också, följer minsta steg jag tar...





Av Jessica - 3 februari 2009 19:21

Linus vaknade när jag skrev det förra inlägget och han ville då inte somna om. Så det var bara att ta in honom och klä av honom, ringde till mamma och surrade och bokade att vi skulle gå ut med lilleman så han får åka sin älskade pulka.

Mamma kom hit och så fick Linus sin lunch medans mamma och jag fikade lite, sen så på med alla kläder på Linus. Och att ta på honom skor är ju helt värdelöst. Men eftersom han var tvungen att ta den andra overallen när vi ska åka pullka så måste han ha skor. Har tappat bort hans tossor nämligen, eller jag har inte gjort det men lilleman drog av sig den ena någon gång och antagligen slängt den utanför vagnen.. Den är helt borta iaf.


Var ute och små gick i nästan en timme innan vi gick in, höll på att bli en isbit. Linus blev inte glad när vi gick in iaf, han hade nog kunnat varit ute någon timme till. Men det blev lek och bus och lite frukt inne för hans del innan han fick kläder på sig och ut och ligga i vagnen. Sen kom Fia hit efter skolan och så fikade vi lite gotta. (=


haha justja, Linus läste bok med mamma förut, han visade henne hur hon skulle känna och göra med allt. Han tyckte inte att hon var tillräckligt snabb på att läsa, pilla och vända blad så han gjorde allt. (;

Idag har jag diskat, tvättat och även skruvat upp lite skåpluckor!

Dock måste skruvarna dras åt men det kan Fredrik ta och göra tycker jag!

Linus har nyss fått sin gröt så snart är det dags att hoppa ner i badet för honom och sen lite välling och sova.

Kan ju försöka hålla tummarna att den här natten blir lite bättre än de andra nätterna. Dock känner man sig ganska uppgiven att det någonsin kommer att bli bättre, men man kan ju alltid hoppas lite i smyg.


Men neeeeeeeeej, han har hittat en av sina böcker som han har ätit upp snart! hehe, alltid sött med barn som ska äta på saker.. 

tur det var en bok som jag inte tycker om så där jätte mycket :P

Nu ska jag göra badvatten!

Av Jessica - 3 februari 2009 11:29

Det gick bra att ta proverna igår, gick super fort och jag fick dessutom komma in en kvart tidigare också. Aldrig fel när sånt händer, brukar inte hända så otroligt ofta inom sjukvården. (=

Var ner på staden igår för att kolla lite presenter, det är dop i helgen (7e), syrran fyller år på söndag (8e). Andra systers lillpojke Johan fyller ett år (10e), Sen fyller Maggie och Sara (11e). 

Där har vi första hälften av februari, sen så fortsätter det efter den 15e också.. (=

Efter staden så åkte  vi hem och så mötte kjelle oss på konsum så jag fick mina nycklar. Sen blev det middag och bara mys och lek med Linus tills Fredrik kom hem. 

Linus skulle somna i min famn igår så då fick han göra det också, jag hade inte så mycket ork att tjaffsa och hålla på att försöka få honom att somna själv när han annars alltid brukar kunna somna själv. Och dessutom var det otroligt jätte mysigt att bara ha honom nära mig.

Katten blev avis tror jag, för hon kom och la sig på sidan om mig, hon låg även halvt på mig och där låg hon ända tills Fredrik kom hem när jag klev upp och la lilleman i sin säng.

Jag grät en skvätten igår kväll när kissen kom och myste med oss...

grät en skvätt imorse också. Visst anse att jag är en tönt, men jag kan vara det. Hon är lixom min bebis...


Somnade iaf innan Raw började, hade tänkt se det  men tji fick jag. Efter kl 00:30 så har Linus gråtit sig igenom natten, halv sovit halvt varit vaken.. Små drygt faktiskt. Är sjukt seg idag och det känns som det är total gröt i stället för en hjärna upp i huvudet idag. Jobbigt som fasiken. 

Har varit så pigg så att jag har diskat undan allt redan iaf. Så det känns lite skönt...


Tror lilleman är vaken nu, och det går inte, han har inte sovit en timme ännu.. måste lösa det här nu..

Av Jessica - 2 februari 2009 10:59

Det har knappt varit någon sömn på hela helgen. Linus har vägrat sovit, skrikit och fått panik när man har försökt få honom att somna om.

Så imorse kl 8 ringde vi till våran nya bvctant Åsa. Hon ansåg att vi inte behövde ha hjälp först, hon tyckte att vi skulle testa allt som vi redan har testat, typ låta honom skrika sig igenom nätterna i en veckas tid (idioti?!?!?), att ge honom välling så fort han vaknar i en veckas tid, att ha honom i sängen i en veckas tid, låta honom sova i eget rum en veckas tid osv osv. Men hallå, hur länge har vi inte hållt på så här? Efter mycket om och men så ska vi få  träffa doktor Lillian igen, men Åsa skulle trycka på att vi skulle få komma upp till barnkliniken istf att trycka i honom medicin, och för mig spelar det ingen roll, bara vi får hjälp. Det är fungerar ju inte så här. Vilken hjälp det än är så är jag så tacksam, men det var typ "små barn vaknar ofta på nätterna". Ja det vet jag, men mer än 2 timmar sömn i sträck är väl lite mrea normalt. Och jag begär som sagt var inte att han ska sova hela nätterna. Jag kan ta att han vaknar flera gånger bara han somnar om igen så man får mer än 2 timmar sömn. 

Vi går och lägger oss för det mesta runt 22 och Linus somnar numera runt 21 så det är ju inte så att vi är uppe länge efteråt heller så vi missar massa sömn där.

 Men en ny träff med läkaren för att se vad som händer. Vad som helst.


Jag mår fruktansvärt dåligt över hela situationen nämligen, ibland känner jag inge känslor alls. Eller så känner jag tråkigt känslor gentemot Linus. Vilket jag får sån ångest över 2 sekunder senare.

Vill känna lycka och glädje så där som man gjorde innan det blev så här. 

När Linus vaknade, åt, fick nappen och somnade om och kunde sova så där 5 timmar en hel natt (inte i sträck) då kändes allt lättare, men det blir bara tyngre och tyngre ju fler nätter det går.

 Vi fick inte något svar heller på om vi skulle fortsätta att ge honom den här medicinen tills vi ska till läkaren igen eller om vi skulle sluta med den. Så där står jag helt  rådvill också. Funderar på om man kan ringa och försöka få tag på läkaren och fråga..


inte nog med det, idag ska jag upp till sjukhuset och ta cellprover också. *suck*

Är sjukt nervös, inte för själva provtagningen utan för provsvaren..

 Mamma ska vara snäll och ta Linus då också.


Ännu en jobbig sak är att katten har kräkts igen, så nu är det verkligen så att det är bokat och bestämmt att på torsdag morgon får hon komma till himmlen... Vi har ju försökt iaf... och jag är så lessen för det här. Sjukt jobbigt är det..

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11
12
13
14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards