Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under september 2009

Av Jessica - 7 september 2009 20:25

Hör och häpna att Linus åt hur mycket lunch och middag som helst! Var så roligt att se det, även att vi fuskade och åt lunchen framför tvn. (;

När han hade vaknat så gick vi ut och så var vi ute tills Fredrik slutade jobbet och kom hem, då var det bara in och laga middag. Fredrik tog på sig att laga maten idag!!! Har nog aldrig hänt förut, alltid jag som måste tjata på honom att laga maten om han ska göra det. Det blev ris, nuggets och kall currylimesås. Riktigt gott blev det!

Jag tog ett bad och gjorde hårinpackning undertiden han lagade maten, trodde han skulle klara av att koka riset själv med riskokaren. Men tror ni inte att han var tvungen att fråga miljoner med frågor bara därför. Tror han gjorde det bara för att jävlas lite. (;


Ligger och kollar på Watchmen nu, ser inte så mycket av den. Orkar inte med en sån film idag, får se om jag slår igång den imorgon på dagen ist..  

Av Jessica - 7 september 2009 15:06

Alldeles nyss kom jag ihåg  varför jag hatar att bo här. Precis för några minuter sedan bara. För exakt kl 15 så satte den där förbannad jävla tutjäveln igång och tjöt så in åt helvete ett par gånger! Linus som låg ute i vagnen blev väckt och var hur jävla rädd som helst.

Att stå ute på balkongen när den där tutan sätter igång det vill man helst undvika. Vi har den nämligen jätte nära oss så det gör nästan lite ont i öronen på en själv när man står där ute. Hur är det då med Linus små öron?!?!

Det är tur att det bara är några minuter och så sällan som det tutar.

Linus verkar väldigt trött fortfarande men jag kommer nog aldrig få honom att somna om igen. Han vägrar släppa min famn för tillfället...


Ska  bli så skönt när vi bestämmer oss för att flytta härifrån, vill verkligen inte bo här. Men har bott här ett helt år fast jag inte har velat så det är väl bara att bita ihop ett par år till... Undra om det är därför man inte orkar bry sig just om hur det ser ut här hemma och göra klart allt bara för man inte trivs?

Köket är inte klart ännu, måste fortfarande fogas, sätta lite silikon efter bänkskivan, socklar överallt, väva klart väggen vi byggde, stätta upp tapeten på ena väggen och skåpen ovanför kyl/frys har vi inte köpt, sen är det nog bara taklisterna kvar som saknas... I Linus rum så är det fortfarande några lister efter golvet som inte sitter fast, de står bara dit lutade fortfarande. Måste fan be min morbror Kjelle eller Bivar komma och ordna det där åt mig. 

Ni borde se våran otroligt snygga taklampa i tvrummet, så snygg så snygg. En sladd med glödlampa häner mitt i rummet bara. Har en skitsnygg lampa som ska upp ovanför bordet men jag behöver hjälp att borra hål där och det är där som det har tagit stopp. Bara för min "karl" att erkänna att han är latast och "jag gör det sen" aldrig kommer hända.

Jag har lärt mig det, jag gör det sen, det är en mening som egentligen betyder: Jag gör det aldrig.


Jahapp, nu ville Linus upp så nu ska jag stänga ner.. 

Av Jessica - 7 september 2009 11:01

Riktigt fin väder ute nu! Vi ska ut och leka lite sedan när Linus har sovit en sväng. Blir spagetti och köttfärssås till lunch, måste äta upp det idag. Bara hålla tummarna att han vill äta idag. Inatt vaknade han bara 2 gånger igen och det var riktigt skönt, så det känns faktiskt som man har fått sovit idag. 


Har en lite halv gnällis här hemma idag, han gråter fast utan tårar. :P

Tjurig som bara den för att han inte fick sitta och slå på datorn, klättra i fönstret. klättra på tvbänken osv.

Förstår inte varför han har kommit på den idén att man ska stå på fönsterbrädan! Slår halvt ihjäl sig när han ramlar ner därifrån.


Hade tänkt cykla upp till mamma idag eftersom det var sånt fint väder, men hon hade annat för sig. Eller rättare sagt, inge barn fick komma dit idag för Sofia skulle göra ordning sitt rum och hon har tömt alla flyttkartonger så de låg över hela lägenheten sa mamma. Men jahapp, mamma som sa igår att jag skulle komma upp så det var ju min plan idag. Drygt när allt bara sprack så där så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Ut till någon lekpark ska vi sen iaf, dock vet jag inte vilken av dem. Har några att välja mellan.


Men åh, nu ramlade Linus ner från sin lilla fotölj också. Så kan det gå när man inte ska sitta normalt utan sitta på armstödet på den och hoppa lite. Bäst jag stänger ner så han får all min uppmärksamhet så han blir nöjd nu. 

Av Jessica - 6 september 2009 21:39

Idag har vi varit ute i birsta. Köpte Kavat skor åt Linus på Skokanonen tror jag det heter, det där som ligger inne på cupolen. Fick höra att de hade just kavat och att de var lite billigare än inne i stan. Och där fanns det ett par svarta jätte fina för enbart 400:-! Eftersom han får sånna sår av sina andra så var det bara att köpa skorna åt honom.

Sen var vi inne på bc och handlade lite nödvändit åt honom, handlade lite saker inne på pop eftersom jag hade så mycket slant i presentcheck där som vi var tvungen att göra av med. Ska bara iväg och köpa en till sak där innan den den går ut! 

 Var inne på kapphal och köpte strumpor åt Linus också och helt ärligt kan jag tala om att det är första paren som vi köper åt honom. Har inte behövt köpa det förut, vi har alltid fått förut. 


Sen åkte vi hem, käkade lite lunch. Som vanligt åt inte Linus nåt utan han vägrade gapa  bara. Så efter lunchen sov både han och jag en sväng, sen åkte vi till mamma och  lämnade lite saker till Sofia. Sen upp till Maria och hälsade på där en liten sväng.

Hem, lagade blodpudding, Linus tog 2 tuggor som vanligt till middag och sedan var det inge mera. Runt 20 åt han gröt, då åt han upp hela portionen faktiskt! Och nu tror jag han har somnat precis. Intressant och se hur länge han kan leva på 1 flaska välling och 1 portion gröt varje dag...



Sjukt trött är jag. Ska straxt lägga mig. Linus tyckte att man skulle vara vaken från 5 imorse och då var det bara att bita ihop och försöka vara glad hela dagen! 

Av Jessica - 5 september 2009 19:20

Idag så fick jag lunch av Sara! Vi skulle umgås och så ville hon bjuda på kycklingpastasallad och det tackar man inte nej till!! (;

Runt 11:30 brummade vi ner till henne och Fredrik fick ta med sig Linus hem eftersom Linus hade en av sina sämsta dagar idag. Han vaknade på helt fel sida idag!

Surrade skit och åt massa gott! Sen la vi oss i soffan och tittade på tvn och fortsatte att surra skit och Sara ordnade med sin tvätt också!

Fredrik ringde runt 15:30 så jag så åt honom att ta med sig Linus och komma dit! När de kom så upptäckte Linus katten!!

Katten var väldigt spännande och rolig att leka med. Även att Linus var tvungen att undersöka lite skåp i Saras kök!

 Surrade lite och sedan åkte vi hem för att börja med middagen, det blev spagetti och köttfärssås. Linus åt faktiskt rätt okej ändå, han vägrade äta lunchen som vanligt. Förstår inte att han klarar sig på det lilla!


Fredrik har tagit med sig Linus för att köra Örjan ner på stan och sedan skulle han vara snäll och köra Sofia någonstans också. (= Hon skulle iväg och partaja någonstans.

Funderar om man ska se någon film ikväll eller om man ska hoppa det och göra det imorgon ist. Är rätt trött så jag är rädd att jag somnar till vilken film som vi än bestämmer oss för att se.

Jag hoppas Linus sover hela natten inatt och inte vaknar kl  01 och får för sig att det är lekstund! Eller vaknar kl 03 och är jätte ledsen och helt otröstlig!

Nu får det vara slut på tokigheter, synd att han inte kan sova i våran säng. Men eftersom han ställer sig upp och går i sömnen så ramlar han lätt ut över oss och det känns hundra gånger säkrare att ha honom i spjälsängen då, även om vi måste springa upp miljoner gånger ur våran säng för att försöka få honom att somna om..


Åhhh, precis nu gjorde de reklam för glass. Gud va längesen jag åt glass.... Skulle nästan vilja ha det nu. Men nej, det ska inte bli någe glass nu! 

Av Jessica - 4 september 2009 13:37

Lite dumt av Fredrik att sitta i tvrummet och jobba.  Jag har varit tvungen att vara i sovrummet hela tiden för att inte störa honom. Har så drygt tråkigt, kan inte cykla heller för jag hittar inte mina hemmanycklar. Cykelnykeln sitter på hemma nycklarna! 

Förhoppningsvis så jobbar inte Fredrik så  otroligt länge till, så kanske kanske kan jag få röra mig utanför rummet snart. Börjar krypa i benen på mig, skulle behöva slänga i en maskin tvätt och starta diskmaskinen också! Men då slamraar det så mycket när jag ska stoppa i det sista där i så då stör jag!

Bah, dumt val av honom att jobba hemifrån idag! Han hade kunnat varit ute på jobbet tycker jag så hade jag kunnat få röra på mig lite som jag vill, eller han hade kunnat sitta här inne. Men nu är det gjort och förhoppningsvis är han väl klar snart...


Ska ringa Sofia igen och höra om hon skulle långa filmen eller ej av oss. Och ringa till mamma också måste jag  göra, kolla om Linus sover. Skulle behöva åka ner på stan och handla två saker också, jaja, får se vad som görs 

Av Jessica - 4 september 2009 09:26

Varför har jag inte sett Twiligt tidigare för?!?

Till och med Fredrik tyckte den var en bra film! Han sa och sa: Men pussa henne nångång nu då, var inte så seg. (;

Inte så ofta han brukar vara så inne i någon film så han säger nåt sånt.  Däremot så tyckte jag faktiskt att de där special  effekterna inte var så jätte bra gjorda! Tyckter nog de har kunnat lägga ner lite mera energi i det där faktiskt. Men i överlag så var filmen jävligt bra faktiskt!


Snart ska jag ringa till mamma och kollar hur det är med Linus, hade så svårt att somna igår. Saknade att ligga och mysa med honom en stund innan han lägger sig och sover. Det är jobbigt att vara utan liten när man är van att ha honom hos sig 24/7 faktiskt. Vaknade inatt ett par gånger ändå och låg och lyssnade om han lät och grät eller nåt sånt. Tog litet tag innan hjärnan kopplade att han faktiskt inte var hemma.


Annars vet jag inte vad som händer idag, Fredrik sitter och jobbar och han har ett telefon möte kl 10. Sedan måste han jobba ett tag till så jag kanske cyklar kanske till mamma tidigt idag, beror på vädret.

Av Jessica - 3 september 2009 18:29

Linus är hemma hos mamma fortfarande och han kommer sova där inatt! Jag mår mycket bättre nu fast jag har börjat blivit smått förkyld men det är okej, lite snor är inte så farligt!


Ikväll ska vi äntligen se Twilight, har velat sett den så otroligt länge så nu ska vi göra det, bäst att passa på medans lilleman inte stör genom hela filmen. (; Eftersom han somnar så sent så kan vi dirket inte se film när man har "egen tid". Många säger till mig att jag måste lägga honom tidigare, men då kliver han upp innan 04 och det klarar jag inte av. Räcker med att han kliver upp innan 7 och har vaknat flera gånger på natten ändå för att leka och allt möjligt som han ska göra.


Tror även att Fredrik skulle bjuda på Kinamat! Tror jag käkade det sist jag väntade Linus och det var med Sara var tvungen att sova hos mig när Fredrik var iväg med jobbet på något. 


Nu ska jag se danska unga mödrar och sen ikväll är det norska unga mödrar!


justja, Linus var lite smått blyg mot Sofia när hon hade kommit hem från Tunisien, men det är han inte längre!


Linus har lärt sig Ebba och ia (Sofia) nu också! justja, mammo också! inte momma utan mammo, mycket viktigt :P 

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards