Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 12 mars 2009

Av Jessica - 12 mars 2009 09:32

Fredrik har fått ännu ett jobberbjudande!!!!!  (;

Åh vad jag blev glad !! Superglad faktiskt! Det lutar väl åt att han ska ta det här erbjudande iaf. ;D


Annars då ? Jag har ingen dator hemma för jag har varit så supersnäll  storasyster så jag har lånat ut min till Sofia. För deras har kraschat lite och hon behöver ju ha en dator.


Igår åkte Fredrik ner på jobbet och jag gick och vek tvätten som var torr.  Efter ett tag hör jag nyckeln i dörren och jag tittar ut och ser att bilen är hemma. Frågade vad han gör hemma och han berättar att han är ledig. (skulle vara ledig idag) Han skulle nämligen på någon utbildning idag så de hade bytt hans lediga dag. Så jag blev glad och det blev lite andra planer. Efter att Linus hade sovit på förmiddagen åkte vi ut till Birsta. Gick lite på IKEA och shoppade lite små saker, bestiklåda, salladskål, lampa till köket, pajform, servetthållare och lite mera små saker. Sedan åkte vi upp till elgiganten. Där var jobbade Kalle så vi pratade med honom lite och jag hade med mig min kamera som inte vill starta.

Så jag fick lämna in mitt batteri som var felande, har vait felande sen jag köpte kameran sen ett år tillbaka nästan. Har bara kunnat knäppa max 20-30 bilder innan batteriet har dött.

Så nu fungerar den igen!!!!


Sen åkte vi och hämtade upp Sofia och Linn, körde hem Linn och sen  hem med Fia. Efter det åkte vi hem och grejjade lite här hemma, satt upp sovrumslampan i taket. Så nu har vi lampa i sovrummet!!!



Linus vaknade bara 2 gånger inatt, hur skönt som helst. Synd bara att det är fortfarande exakt samma tider. Men det är underbart att han sover så mycket nu på natten.  Man känner sig som en helt ny människa.

 Just nu längtar jag lite i smyg till fjällen resan så jag får sova några nätter och vakna helt själv utan att bli väckt.

Kommer väl dö av ångest och längtan att jag har lämnat lilleman hemma. Men det är ett måste, kan inte leva utan sömnen. Behöver det här.


Idag ska jag till Frida och hennes små barn.

Skriver väl senare

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards