Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 23 mars 2009

Av Jessica - 23 mars 2009 18:35

Idag efter att Linus sov förmiddag så tog vi en liten prommis med pulkan till mamma. Han fick äta lunch där och vi tog en liten fika, sedan så klädde vi på oss och han fick gå ut en stund och sedan pulka färd hem. Mamma följde med för tanken var att vi skulle gå ner till förrådet och söka reda på lite saker som vi ska ha med till fjällen. Men vi sökte nyckel som några dårar och vart är nyckeln?

Jo, på Fredriks nyckelknippa som han har på jobbet. Så det blev inge sökning därnere. Lite små jobbigt faktiskt.


Lilleman behövde sova och efter mycket om och men så fick jag honom att somna på eftermiddagen. Jag diskade undan allt sedan igår då och så plockade jag lite här hemma. Sen vaknade han och då gjorde jag middag åt oss.


Danne är på g hit om en liten stund, ska fråga han om han kan underhålla Linus en liten sväng så att jag kanske kan plocka in ren disken in till köket från toan. Linus ska annars vara så super snäll och hjälpa till men jag vill inte direkt ha hans hjälp just med den saken. (;


hihi, Linus kan säga nej och tack nu också! Han är så söt som gör det. Dock så är det tack till allt och nej till allt. (= Men det går åt rätt håll! =D

Av Jessica - 23 mars 2009 13:06

Måste visa lite bilder på söta barn! (;


Av Jessica - 23 mars 2009 12:52

Igår kom Per, Theres och Wilgot och hälsade på. När de som gick vi ut och tog en prommis runt på skönsmon, gick in på ica och handlade till middagen.

Sen hem och kolla lite på tvspelet och sen började jag med maten.

Blev pastakycklinggratängen och Fredrik gjorde efterätt, glass och färskananas. "vaddå skala?" Fredrik hade lite svårt att förstå att man måste faktiskt skala en ananas. (=

Linus var jätte snäll och för en gångs skull så var han försiktig och Wilgot. Han var även så snäll så Wilgot fick klappa lite på honom. Var så sött att se, Linus stod och grejade på med huvudet som en liten katt när Wilgot tog på honom.

Vi kollade på wipeout och på Sanningens ögonblick.

Sen så åkte de och jag och Fredrik gick och la oss.


Linus hade inte världens bästa inatt igen... Men vi har ju haft några kanon nätter nu och vi är ju barnfri till helgen.

Imorse så åt vi frukost och klädda på oss och sedan åkte vi upp till barnkliniken. Det skulle tas massa blodprover på lilleman. Kommer upp dit, sätter oss i väntrummet och en kvart för sent så blir det våran tur.

Det första de undrar över är om han är Emblad. Vad för nåt?

Jo han skulle naturligtvis ha haft 3 st bedövningsplåster på sig en och en halv timme innan vi kom dit upp.

Men ingen sa något till oss och vi hade inte fått något.

Så de kunde inte ta blodproverna på honom utan vi fick med oss plåster hem och fick ringa för att få en ny tid.

14:55 ska de ringa upp och ge en ny tid.


Jag tycker nästan att personal som ringer upp och ger ut tider ska informera om saker och ting. För enligt personalen idag så var det en självklarhet att man sak ha fått reda på sånt.

Men ibland är det lite si och så med allting. Det är bara synd att människor blir drabbad och sedan så får man nu vänta på en ny tid igen. Har vi otur så finns det ingen ny tid på väldigt länge.

 

Har ringt och kollat med vagnen, de skulle ringa upp senare idag när de hade ringt runt och kollat hur det går med dem. Ser väl mörkt ut att den ska bli färdig innan helgen.



Men vi ska vara glada, det snöar ute idag igen! (;

Så fort Linus vaknar ska vi gå ut med pulkan, är så pass mycket snö på marken så ajg kan ta pulkan. Vägrar gå med vagnen, var ju ett halvt helvete igår.



Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards