Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 25 mars 2009

Av Jessica - 25 mars 2009 11:12

Trodde att mitt hjärta skulle gå sönder idag, men det gick rätt bra ändå.

Vi var upp till barnkliniken för att ta massa blodprover av olika slag, vi fick komma in i rummet och de satte igång. Linus började hysteriskt skrika och helt ärligt har jag aldrig någonsin hört honom skrika så  högt, bestämt och mycket. Han blev mest förbannad för att de höll fast honom. Och vet ni vad?!?! De knappt ut blod ur honom!! De höll på i 40 minuter och sedan gav de upp eftersom det blev inge blod och alldels för mycket kämpande.

Men eftersom han ändå hade varit så duktig så fick han två ballonger och en plastmugg. (; 

Har vi otur nu så kommer de ringa inom några dagar och så måste vi komma dit och ta mera prover, blodet räckte inte till allt!.

Men Linus var stor pojke idag som kissade i en mugg!! Han stod på båren och jag satt där och väntade och så blev han stolt också när det var över.


Nu är det bara att vänta in provsvarena innan vi får en ny tid till läkaren. Sköterskan kände även igen oss sen sist vi var där och tog prover, hon hade sten koll på allt!


Blev smått förbannad på Fredrik nyss också! Är jätte besviken på honom. Vet inte hur han har tänkt sig. Det är nämligen så att när jag fyller år så kl 15 så har han teamträff med jobbet. Och klockan 18:30 ska han iväg till nöjeshallen och kl 20 ska han äta. Men han behöver inte ens vara med på det utan det är bara nåt han vill. Men ska jag äta ensammen på min födelsedag?? Och ska jag vara ensammen hela kvällen? Tack va snällt.


Fredrik har aldrig någonsin behövt komma ihåg något datum, vi firar inte alla hjärtans dag, årsdag eller nåt sånt. Det enda som han har behövt komma ihåg är min födelsedag, han kan inte ens glömma den eftersom jag tjatar om MIN dag en vecka innan jag fyller år. Nu har han 2 dagar att komma ihåg och se till att vara hemma på. Min och Linus dag, men nej, nöjeshallen är viktigare nu. 



Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards