Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 23 juni 2009

Av Jessica - 23 juni 2009 14:07

Jag bjuder på några  bilder så ni ser vad vi gör just nu!

Har man ingen pool och inget gräs, då får man ta vad man har och balkongen duger fint. (; 

Av Jessica - 23 juni 2009 12:06

Idag är det väldigt myskoväder ute, det är värmt men småmolnigt. Emellan åt blir det klart men 2 sekunder senare är de tunna moln överallt. 


Jag har börjat drömma konstiga drömmar på nätterna, jag vaknar och är kallsvettig och vet inte riktigt vart jag är när jag vaknar till. Lugnar ner mig och lägger mig för att somna igen och då hamnar jag i drömmarna precis där jag vaknade och så fortsätter de hela nätterna. Så jag är trött hela dagarna och jag sover på dagarna så fort jag får chansen. Det är riktigt hemska drömmar och de är så svåra att förklara så ingen skulle förstå om jag berättade om dem. Skulle nästan behöva få mina drömmar tydna av någon som verkligen kan. Igår natt drömde jag att jag hostade så mycket så jag hostade upp slem, problemet var att slemmet var så segt och mycket så de fyllde hela halsen och munnen så man var tuvngen att dra ut det och slemmet gjorde så jag kvävdes nästan hela tiden och man drog och drog och drog. Och det var massa sånt bara i den drömmen.


 Fredrik var duktig igår och satte upp tvn på väggen, äntligen. Så nu behöver jag inte vara livrädd att Linus ska riva ner tvn och få den över sig hela tiden. Så kanske kan man tordas att lämna honom ensammen i rummet i 3 sekunder utan att vara orolig att han ska slå sönder tvn eller dra ner den som han alltid försöker med. (;


Lite små skönt att det är lite konstigt väder ute idag för jag har lite pysslande som jag behöver göra här hemma. Och då behöver jag inte få dåligt samvete för jag inte utnyttjar solen alldeles för mycket genom att bara vara inomhus. Ska ut en sväng som vanligt och leka i sandlådan med Linus men det blir mest inne idag så det blir klart.


Fredrik skulle jobba över idag också, hoppas han inte slutar alldeles för sent bara. Skulle verkligen behöva åka och handla, fick äta limpa med bara smör på idag till frukost och vatten till det. Är tommare än tomt i vårat kylskåp, de enda som finns där är mat till Linus i några dagar till.

Behöver köra i väg träsoffan som står på balkongen också, vägrar ha den kvar längre nu. Den tar bara upp plats och den är ful, struntar i att Fredrik och Danne tycker att den är bra att ha. För det första så vad Danne tycker om saken spelar ingen roll och Fredrik är aldrig på balkongen så han kan inte säga att Danne tycker också. ;P


Nu har lilleman somnat så nu ska jag sova. 

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards