Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 2 juni 2009

Av Jessica - 2 juni 2009 20:53

Så nu börjar den här dagen gå till sitt slut också. Gick rätt bra att få Linus att somna förut, efter mycket bök och grejs så lurade jag honom lite genom att vinkla  tvn ut till balkongen så han kunde se den. Och vips, efter 2 sekunder tvtittande så somnade han. Undra om han blir lik sin mamma och inte kan sova utan tvn? (;


Linus vill inte gå själv. Det har han slutat med, när man väl får honom att gå så stapplar han omkring och ramlar. Det är precis som att han håller på att lära sig att gå på nytt. Hoppas att det inte tar så lång tid tillbaka tills den "vanliga" Linus kommer till igen. Saknar att se när han tussar på och småspringer fram när han ska ha nåt eller göra nåt som är roligt.


Jag håller på att baka lite tills imorgon. Vi ska nämligen städa ur mammas lägenhet eftersom hon har flyttat. Och Fatima ska komma dit så då ska vi fika lite. Så jag hoppas det blri gott. Ser inte riktigt lyckat ut i ugnen men vem vet? Det kanske blir bättre.


Imorgon åker min lillasyster Sofia till Tunisien. Hon kommer att vara där tills den 31 augusti. Lite orättvist tycker jag att hon ska få ha sån lång semester. ;P

Men hon förtjänar det, hon har varit så duktig och slitit på skolan så det inte är klokt! Synd bara att det är över en vecka sedan vi sågs. Hinner inte krama och pussa hejdå ens. Brukar alltid träffa en kvällen innan och pussa lite på henne. Men jag kan hoppas att den här sommaren går fort. Den förra gick inte så där super fort ändå, men det kan vara för vi hade det så super kämpigt med lilleman och alla jobbade förutom jag.


Det är väl lite så i år också men nu tänker jag in tillåta att det är jobbigt med Linus. Det kan bara inte vara så nu. Allt ska ha vänt och man ska se en strimma ljus i allt. (=

Linus är ju för det mesta och go och glad numera.


Nu tvn och lägga Linus. Undra om man kan lägga honom själv nu?? 

Av Jessica - 2 juni 2009 14:38

Grattis Fatima på 8 årsdagen!

Idag fyller min fisunge 8 år. Mosters stora tjej kanske det är numera. (; Vet inte om hon uppskattar att man säger fisunge till henne? (;


Annars då?

Här är vi numera friska och glada! I måndags var sista dagen Linus kräktes och hade diarré. Och idag har vi faktiskt vågat oss ut utan för lägenheten. Men  vi gick bara en kort prommis eftersom jag tänkte att han ville sova. Men nej, det gick inte eftersom nu var det alldeles för spännande med att sova. Det finns ju så otroligt mycket att titta på när man ligger helt avskrämad i vagnen. Om inte annat kan man ju pilla på allt och försöka kasta ut nappen och lite sånt. (; Sen Linus vaknade imorse runt 7:30 så har han sovit 15 min. Så det är kalas att han orkar hålla igång. Men lite mera sömn borde nog göra susen. Han äter, dock inte mycket utan nu tar han faktiskt hela 100 ml åt gången! Så mycket framsteg! 


Tänkte vara hemma imorgon också bara för säkerhets skull. Tänkte se om Theres vill vara med mig på torsdag, hon är liksom i Sundsvall en sväng! Men man vet aldrig. Hon kanske har massa annat för sig.

Sitter på balkongen just nu och Linus ligger i vagnen. Det enda man hör är mamma, mamma, mamma, mamma, lite skratt och sedan mamma, mamma osv. Han är go!


Ska se om man kan ta och röja lite här med snabeldraken sedan också. Är ett bra tag sedan man använde den. Ska ta och tvätta det sista också. Så all det sjuka är borta.


Förresten, har fått en laddare till min mobil också i morsdagspresent. (;

Så nu fungerar min mobil klockrent igen! 

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards