Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 4 februari 2010

Av Jessica - 4 februari 2010 14:04

Stod och hängde lite tvätt i sovrummet och Linus bökade på i något annat rum i vanlig ordning. När jag hade hängt allt och vek in de torra kläderna så pratar jag med honom och frågar vart han är. Hör att han slamrar med kastruller så jag vet att han är i köket. Sen hör jag skåp slås igen och lite sånt så jag tänker att han är i skåpet med plastbytter och sånt som vanligt. Förutom hans rum så leker han otroligt mycket i köket med allt som går att leka, laga mat på en stol är så där super roligt tycker han. Speciellt när han tar ut mer eller mindre alla kastruller och ställer upp dem på stolarna och sedan hämtar några byttor och lite andra redskap och så säger han nomnomnom och rör om i kastruller occh sedan provsmakar han allt.


Men när jag står och lägger in allt hör jag plötsligt micron starta och tänker: Va f*n gör han?!?! Springer in i köket och hittar honom ståendes på en stol framför micron och han säger nomnom däääär och är helt överlycklig. Springer fram och stänger av micron och han öppnar den och vad hittar jag där? Jo! En varm banan som han hade micrat!!

Jaha, det var den bananen det, lagom mysig så där.. (=

Så nu vet jag att måste försöka få honom att sluta leka där inne när jag inte kan titta till honom hela tiden.

Menar, man ska kunna lämna honom i några minuter själv och jag är så glad att han är så självständig som han är att han leker gärna på sitt rum eller någonstans helt själv och att jag inte måste passa honom eller aktivera honom helt själv hela tiden. 

Kunde inte göra så mycket än att börja fnissa när man tänker på hur smarta barn är och att de snappar upp allt så otroligt fort.


Tokbarn är Linus, det ska alltid göras en massa bus.

:D

Av Jessica - 4 februari 2010 09:31

Klockan är inte så mycket  men frukosten är intagen, diskmaskinen går och jag har även startat en maskin tvätt. Har inte så mycket mera nu att göra än att vänta på att allt ska bli klart. (;

Hade tänkt gå ut och leka med Linus men just nu när det är sån här snöstorm så vet jag inte hur sugen han är på att gå ut. Han tycker inte direkt om när det blåser snö i ansiktet på honom.

Får hoppas att det blåser lite mindre senare idag så vi kommer ut och leker. Det är lite jobbigt för vi ser knappt ut genom tvrumsfönstret, det har samlats så mycket snö där genom att det blåser in där jämt så det täcker snart halva fönstret.


Hade tänkt försöka dammsuga men jag gick till städskåpet och skulle ta fram snabeldraken, upptäcker då att den inte står där. Kommer då ihåg att vi lånade ut den till mamma för någondag sedan för hennes har gått sönder. (=

Så oj vad tråkigt, nu kunde jag inte dammsuga heller. :P


Men jaha, undra vad man ska hitta på att göra idag egentligen. Man kanske skulle ta och baka något?

Får se vad man gör, kan bli lite så där med det beroende på vad vi har hemma eller inte.

Nu ska vi se om vi kan hitta på något! Ta och rita tillsammans kanske?

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards