Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 18 februari 2010

Av Jessica - 18 februari 2010 22:11

Det blev att jag inte gjorde något alls idag! Det har varit riktigt skönt faktiskt, plockade bara ur diskmaskinen men inget mera. Har inte tvättat eller vikt ihop den torra tvätten.

Linus var på ett halvt okej humör när han vaknade men så fort man säger nej eller nåt sånt så är det ett jävla liv!

Han blir helt hysteriskt, det som är lite roligt är att jag har alltid varit hård när jag har sagt nej för då har det varit nej!

Tänker inte ge mig nu heller, utan jag tänker fortsätta säga nej och hålla mig till det. För jag vet att det kommer underlätta senare i livet.


Det snöar fortfarande ute, det ska nog komma mycket mera snö också.

Var upp till mamma nu på kvälls sidan, fick tag på en tjockkofta som jag kan ha under västen. Kan inte ha min vinterjacka längre, går inte alls att stänga och när det är kallt ute behöver jag stänga för magen för annars får jag ondare.


Inatt har vi sovsällskap här hemma, Jens ska sova här inatt, han ska få sova i Linus rum på en madrass och Linus har fått flytta in till vårat sovrum där vi har spjälsängen ännu. (=

Orkade aldrig att skruva isär den när Linus fick den andra sängen. Och den får inte plats i förrådet ståendes som den är.

Men det var tur att vi inte skruvade ihop den helt enkelt!


Nu ska jag spela lite mera wii och sedan gå och lägga mig i normal tid. (=

Av Jessica - 18 februari 2010 09:20

Linus tyckte det  var morgon straxt efter kl 7 imorse. Var rätt okej eftersom jag har sovit rätt okej inatt.  Linus hade svårt att somna igår igen som vanligt men han sov ändå hela natten.

Han är jätte trött just nu men han ska få hålla ut till efter lunch ändå, han vaknade på helt fel sida också så allt jag gör fel ändå. Ska han ha något och jag ger honom det så är det fel, skriker och kastar iväg allt. Låter jag det vara så slänger han sig på govlet och bankar huvudet i golvet och ligger och sparkar och skriker som en gris där.


Blir en mycket intressant dag det här!


Det snöar idag igen, inte lika mycket som igår men ändå! Är så less på allt skit här hemma också, man plockar och städar hela dagarna men det märks knappt efter Fredrik har kommit hem. Förstår inte hur det kan bli så, men han och Linus är precis likadana, de håller i en sak, lägger den saken på ett ställe, hämtar en ny och man ber dem ta undan så lägger de saken bara på nästa ställe så jag får gå efter och plocka och lägga tillbaka på den på rätt ställe.


Ett bra exempel på vad Fredrik gör när han har packat upp en påse eller något sådant är att slänga påsen på diskbänken och låta den ligga där tills jag tar bort den. Sakerna han plockar ur lägger han ofta där också, om det inte är en kylvara för det kommer han då ihåg att lägga in som tur är! Men är det något som ska in i skafferiet eller någonannanstans då ställer han det bara på diskbänken. Så man blir så less när man kommer in i kökte och hittar det så jätte ofta.


Små saker som man blir tokig på, men vissa dagar känns de mycket större än vad de är. Känns så meningslöst att försöka hålla ordning här när det är så här jämt.


Känner mig också extremt stor, vill bara föda ut ungen nu så det är klart! Kanske lite väl tidigt men ändå, nu räcker det med att vara stor och inte kunna röra på sig hur som helst för magen är bara iväg hela tiden!

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards