Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 12 februari 2010

Av Jessica - 12 februari 2010 09:44

Var ju iväg på ultraljudet igår, de mätte och mätte och mätte och mätte mera och mätte lite till. Och det kollades och kollades och kollades, kom fram till att barnet är bara 3% och det är inte så farligt just nu.

Hade inte så där jätte mängd fostervatten men om det fortsätter växa kan det bli riktigt tungt.

Vi träffade en överläkare efteråt och hon pratade om varför jag  var där, eftersom mitt sfmått är så extremt stort. No shit sherlock? Det visste jag inte redan?

Det var de hon sa, att de ville ha koll eftersom sfmåttet var så stort. Men jaha? Det kunde man räkna ut själv och jag har då fått mera förklaringar och sånt av barnmorskan än vad jag fick där uppe iaf.


Justja, vi frågade om vi kunde se könet den här gången eftersom det inte gick sist, fick då svaret: Jag kollar inte efter sånt.

Sen var det inget mer än det, tyckte att hon som gjorde ultraljudet var snorkig som bara den. För först när vi kom sa hon, ja du är ju här för magen inte har växt något utan det har väl stannat upp?

Nje, tvärtom är det sa jag och att det var för vi skulle kolla hur mycket fostervatten som jag bar på.

För det är det jag och Katarina har pratat om och magen har inte stannat upp utan bara växt på.

Kvinnan blev iaf skitsnorkig då och typ bara surade ihop totalt. Sen när vi ställde lite frågor svarade hon knappt.

Jag önskar lite att jag hade fått hon som jag har haft de andra gångerna jag har gjort ultraljudet så man inte hade behövt känna sig så obekväm när man låg där.

Även att hon lyckades kleta ner mina byxor jätte mycket med det där slemmet hon smetade på magen. Frågan är hur hur lyckades eftersom de var så långt nere.. Men men.. Nu är det inte länge kvar tills jag ska till Katarina, ska prata mera med henne om allt då. Det känns bättre..


Skulle försöka klämma in en tid till Sara igår också, gick åt helvete och inte blev det bättre att mobilen är helt mupp och lite till. Men nu har jag bytt tillbaka till min egna mobil så jag hoppas att den vill fungera som den ska! Ska höra om Sara har tid något i helgen, annars kan jag svänga förbi där bara och lämna paketet till henne ändå! Hon måste ju få sitt paket!! :D


Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, blir väl att vara hemma och dona och pyssla lite. Skitfint väder är det idag också! Alldeles blått och strålande sol ute! Synd att vagnen inte är hemma, då hade man kunnat röra på sig lite längre än om man bara har snowracingen. Vilket jag inte heller har hemma!!! Åh, varför lämnar man saker i en bil när man bara har en bil i en familj?!!?!?!? Skulle visserligen kunna ta bussen ner på stan och hämta sakerna ur bilen..


Nu ringa mamma och prata lite med henne. Jag har ont i min mage idag igen, dessutom hemska sammadragningar...

Per skrämde nästan livet ur mig igår när han började surra om att jag kanske föder snart!

Här ska inte födas snart! Visst kan den kolla lite före, så där straxt innan slutet på mars vore inte helt fel. Då blir det inte så nära Linus födelsedag heller. Hemska tanke vore det om man gick över tiden och fick Agnes/Anton på Linus födelsedag! Nej, det går bara inte!!

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards