Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 17 februari 2010

Av Jessica - 17 februari 2010 09:30

Det toksnöar idag! Behöver väl inte säga så mycket mera?

Linus känns förrsten lite varm så jag tänkte vänta lite och sedan ta och kolla tempen på honom. Ibland är han bara fruktansvärt varm utan att ha feber men ibland kan han överraska med feber bara så där. Han har dessutom inte gjort så många knop nu på morgonen så man är lite brydd. Eftersom min son ofta har eld i baken och är mer på väggar och tak än på golvet. :P


Just nu upptäckte jag att mina  blommor vill nog ha lite vatten. De börjar slokna och det är väl ändå ett bevis på att lite vatten vore behövligt?


Idag när Linus sover på dagen så tänkte jag krypa ner i badet! Det bestämde jag mig imorse när jag vaknade och var så stel och hade ont i hur många leder i kroppen som helst.

Har även upptäckt att jag har börjat få jätte ont i mina höfter. /= Förstår inte varför jag har fått det helt plötstligt, ryggen förstår jag eftersom den  är paj sen tidigare och så och nu är det nästan riktigt framtungt. Det är ett under att man tippar framåt så fort man står upp.

Det är grymt jobbigt med ryggen och höfterna faktiskt. Trodde att det skulle gå över igår när jag la mig men jag kunde inte ligga på sidan för höfterna värkte så hemskt, sen kunde jag inte ligga på ryggen för både ryggvärken och magen gjorde ont när jag låg så. Så jag hittade världens konstigaste ställning så jag lyckades somna ändå efter ett par timmar. För att sedan vakna och fick kramp i benen. (;

Var riktigt jobbigt inatt!


Linus gnällde och knydde som en liten hundvalp runt 5 imorse, lyckades få honom att somna om utan välling som tur var och sedan så var det morgon exakt kl 07:30! Kalas säger man!!


Undra vad man ska hitta på att göra idag? Ska man bara vara hemma och slappa och mysa eller ska man försöka hitta på något?

Har Linus feber så är det väl inget att prata om, då blir vi hemma. Men är det inge feber så vet jag inte alls vad jag ska göra.


Förrsten, visst är det härligt med barn  som har en helt egen vilja?!?

Folk pratar om 2års trots, misstänker att Linus har varit där sen han föddes! Underbara barn!

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards