Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under mars 2009

Av Jessica - 20 mars 2009 07:57

Har fortfarande ingen vagn och de visste inte när den skulle bli klar. Fick åka ut dit igår efter att Fredrik slutade jobbet för vi var tvungen att hämta mina nycklar. Tror personalen fnissade lite åt mig när  vi bad dem hämta mina nycklar från åkpåsen. (;

Så nu är man fortfarande utan vagn och jag lär bli det fram tills tisdag iaf..

suck säger jag bara!


Fredrik är ledig idag, vet ej vad vi ska hitta på. Ska väl iaf försöka träffa Theres och Wilgot en sväng. Nåt skoj ska man nog ta och hitta på. Lite jobbigt utan vagnen bara!

Och Linus är inte lätt att lägga på eftermiddagen utan vagn, för det är ju dumt att sova! Man kan missa så mycket!


Nu låter det som att Fredrik och Linus river hela vardagsrummet. Tur vi inte har några grannar under oss!!

Av Jessica - 19 mars 2009 13:12

Linus ligger och sover fortfarande. (?!?)

Tror han kommer vakna snart, när han sover så här länge så sover han fram till runt halv 2 och sedan är det full rulle i ett par timmar till.


Tanken var att jag skulle vara med Theres och Wilgot idag men eftersom jag är så smart att lämna nyckeln i vagnen så kunde jag inte gå någonstans. Och Theres är lite för feg att köra bilen i Sundsvall ensammen med Wilgot. ;P

Hehe, men jag förstår henne. Vet inte hur jag skulle kunna göra heller. Så det blir intressant när jag tar körkortet.


Jag har rensat lite här hemma nu och så upptäckte jag att Linus inte har några kläder att ha i vår, alltså ytterplagg. Vill inte direkt slänga på honom vinteroverallen  hela tiden när vi ska någonstans. (=

Sitter och funderar på om man ska äta lite lunch idag eller hur man ska göra. Börjar bli lite hungrig, fast då är ju frågan vad man ska äta



nu vaknar linsu hör jagä






Av Jessica - 19 mars 2009 08:28

Linus sov rätt bra inatt, från 21-7 med en vällingpaus vid 3 men då gav jag honom bara flaskan så han åt upp det och sedan somnade han igen. Så om jag får välja helt och hållet så är det här kanske bästa natten. (;

Kändes inte lika jobbigt när han vaknade 7 som 6. (=


Igår så tog jag en sväng till mamma, och vad upptäcker jag ?

Hjulfästet på briovagnen hade släppt så det var lite farligt att gå med den. Så Fredrik fick komma och hämta mig och Linus när han slutade så vi fick åka ut till Barnenshus och visa och fråga hur vi skulle göra. De tog vagnen för de har reperationsdag idag! Så de skulle laga den åt oss, Går ju inte att ha vagnen utan att hjulet sitter fast riktig.!


Hoppas att de hinner laga vagnen tills ikväll så det inte blir tills på tisdag...

Blir en mycket intressant dag idag, ska ju försöka få lilleman att somna i sängen idag också! uffa, det kan bli tungt. Och världens finaste dag ute också!!

Vad gjorde jag då? jo jag lämnade nycklarna i vagnen så jag har ju ingen nyckel heller. Och Fredrik har åkt på jobbet och vi har ingen reservnyckel för den är sönder. Kanon planerat!


nu vill linus har frukost!

Av Jessica - 18 mars 2009 11:01

Inatt sov linus HELA natten!!!!

Han somnade straxt efter 21 och vaknade kl 6. Och man är lite sniken och ville att han skulle somna om där men nej det ville så klar han inte alls göra eftersom han hade sovit så mycket. (;


Igår när Linus låg ute på balkongen och sov så höll jag på att göra mig i ordning och då upptäcker jag att det är någon dåre som kastade snöbollar på fönstret. Tittar ut och ser att det är mamma. Så jag släpper in henne och sen går vi på konsum och handlar lite till middagen. Sen hem till mamma och där var Frida hennes karl och barnen och hunden också. 

Var social där och sedan kirrade mamma maten åt mig. Tack snälla mamma.

Sen hem och göra i ordning allt.

Maten vart jätte god förresten, potatisgratäng och kyckling. *mums*

Linus fick hoppa ner i badet för han hade lyckats fått mat och kvällsgröt över hela sig och lite till. 

Sen somnade han och jag och Fredrik tittade på Desperatehousewifes.

Gick och la mig när det slutade och Fredrik skulle åka och handla fruksost, typ bröd och jucise och lite gotta. Vad kom  han hem med? Jo, bara bröd!

Men jaha?!? Han hade glömt vad han skulle handla och eftersom vi lever på stenåldern så kan man inte ringa och höra vad de vad man skulle handla om man glömmer saker.


Vet ej vad som händer idag. Är fint väder ute och jag tror inte det blåser så mycket som det gjorde imorse.

Fredrik slutar tidigt idag och jag tror han skulle ansöka om atk, men den vet man ju med sig att han inte kommer få ändå.


Han börjar det nya jobbet  i början på april, den 1a kan det bli. Men det var väl inte riktigt helt bestämt ännu, men där omkring iaf! :D

Nu sova tills Linus vaknar.

Av Jessica - 17 mars 2009 11:51

Linus ligger just nu ute på balkongen och sover, jag ligger på soffan och tittar på Hem till gården som vanligt. Fredrik började jobba nyss.


Idag ringde de upp från barnkliniken iaf, ska upp och ta mera prover på Linus, blodprover och andra prover. Vet ej vilka och jag vet inte vilka tid, skulle ringa dit och boka en tid när som helst som vi kunde. Så Fredrik fick den äran eftersom det är hans tider som jag inte kan. (=

Doktorn tyckte att vi kunde lämna Linus där några nätter för avlastning men riktigt ännu behövs inte det. Sov rätt okej inatt känns det som. Somnade till Ballar av stål igår och behövde inte vakna före 3 för Fredrik tog första turen med lillen. Snällaste Fredrik helt enkelt!!


Mamma kom igår, vi satte upp gardinstången i köket och jag skulle hänga upp gardinerna och upptäckte att de blev ju alldeles för korta för det fönstret. *suck*

Måste åka och köpa nya, fast vi hittade ett par "påskgardiner" som mamma skulle sy om till mig så jag kunde ta dem nu iaf, eftersom det ändå är påsk snart!


Efter att mamma hade gått hem och Linus hade sovit middag så härjade han som bara den. Rev ut alla leksaker och bara skrattade gott hela tiden. Mammas buspojke! Men han var så go så han fick göra det, fick städa smo bara den efter det. Han fick även äta middag själv igår, men han är lite rolig för han lägger bara skeden på maten på tallriken och sedan stoppar i munnen, han blir nog lite förvånad när det inte kom någon mat in i munnen. (;

Fick hjälpa till att mata iaf för det går ju inte att äta med händerna. :P


Idag ska jag vandra till mamma, jag måste måla badrumstaket åt dem.

Men det blir nog skönt för dem att det äntligen blir gjort! Jag ska inte klaga på mitt badrum för jag har i alla fall färg där. :P

Nej, nu ska jag fortsätta titta på tvn!

Av Jessica - 16 mars 2009 11:28

Men varför blir det inte bättre?

Det var ju bra någon natt, en natt sov  han hela natten, nästa natt var det igång som vanligt igen. Lovar att den natten han sov hela natten var  säkert inte så, säkert jag som inte vaknade för jag var för trött. Fredrik vaknar nämligen aldrig när lillen är igång och skriker. 


Inatt har jag nästan inte sovit något alls.

Det är jätte jobbigt, vi ringde upp till barnkliniken imorse och väntar på att läkaren ska ringa upp igen. För nu har vi hållt på i två veckor med dropparna och Linus har sovit i sitt rum.

Blir det inte bättre den här veckan med hans sömn så får han flytta in i sovrummet igen. Blir bara extra jobbigt att springa in till hans rum när han gråter och skriker som en dåre.

Gråter hysteriskt så han kräks, så det orkar jag inte med mera.

Höll på en timme inatt första gången innan jag gav upp och gav honom vällingen.  Orkade inte tjaffsa hur mycket som helst.

Han åt upp allt på 2 sekunder och sedan så sov han  två timmar till innan det var dax igen. Fast då var det inte vällingen.


Läkaren skulle ringa upp någongång i veckan. Antagligen inte idag men man visste aldrig sa personen vi pratade med.

Jag har jätte ont i magen igen. Känns på någotvis som att magsäcken ska sprängas sönder, knivar som skär sönder den och på ett annat konstigt sätt gör den ont. Jätte svårt att förklara.


Fredrik tog de nyaste jobbet. (;

Så han ska börja jobba ute på Telia i Birsta. Jippie säger jag bara!!

Inge kvällar och inge helger alls! Kanon säger bara jag!


Idag regnar det ute och jag sitter och vänter på att mamma ska komma, om hon kommer ihåg det vill säga. Man vet aldrig med mamma, men dyker hon upp så är det runt 13-14 tiden någongång.

Justja, lilleman hoppade över middagsvilan igår, och dum som man är så tror man att natten ska bli bättre så man byggde upp ett litet hopp att det skulle bli lite mera sömn än natten före. Men man ska inte bygga upp hopp i förväg. Det är så enkelt, då slipper man bli besviken.


En sak jag har funderat på är om vi kommer gå till BVC något mera eller om vi bara ska ha läkaren på barnkliniken eftersom det är dit vi ska ringa jämt när det är nåt med Linus numera. Och det är där uppe som vi väger och mäter honom också nu.

jaja, får se om det kommer hem någon tid hem till oss till BVC någongång, mer än bara att få vaccinationen. Borde komma någongång snart. Det är väl en runt 1 års åldern.

Av Jessica - 13 mars 2009 11:52

Linus SOV HELA NATTEN inatt!!


Han somnade mellan 21 och 22 igår och vaknade 6:13! Det är helt galet vad glad  man blev.

Har hur mycket energi som helst idag bara därför, har plockat, tvättat, diskat, bäddat sängarna och dammsugat redan. Var klar för  över en timme sedan. Har inget att göra idag..

Ringde även min far idag och surrade lite skit. Har fortfarande ingen dator, men jag tror att jag kommer få tillbaka den i helgen.


Igår efter att jag och mamma hade varit hos lillasyster i Nacksta så gick vi ner till stan och så gick vi in på jc, eller inte mamma men jag, mötte upp Sofia och Linn som var där. Linn stod i kön så jag kollade runt lite, hittade ett par shorts och en sommar klänning. Så jag gav dem till henne och Sofia och så pengar sen gick jag. Tror Sofia tog hennes plats i kön då jag gick så Linn fick titta vidare. Det var ju utförsäljning där nämligen. Halva priset på allt typ!


Sen mötte vi upp Fredrik och åkte till mamma och lämnade av henne och Linus där, sen åkte Fredrik och jag hem och lastade in allt skärp in i bilen och åkte till soptippen med det. Hämta Linus och hem och åt middag.

Linus somnade supersnällt igår, inge bråk och gnäll alls.


Fredrik gick ut och gick med Kalle och jag la mig och sov. Var skönt som bara den.


Vet inte alls vad man ska hitta på att göra idag. Vill göra något men vet inte vad, blir väl en prommis med lillen i pulkan sedan iaf. Kanske tar och bakar något också, några kakor kanske. Får se  helt enkelt vad som händer.

Av Jessica - 12 mars 2009 09:32

Fredrik har fått ännu ett jobberbjudande!!!!!  (;

Åh vad jag blev glad !! Superglad faktiskt! Det lutar väl åt att han ska ta det här erbjudande iaf. ;D


Annars då ? Jag har ingen dator hemma för jag har varit så supersnäll  storasyster så jag har lånat ut min till Sofia. För deras har kraschat lite och hon behöver ju ha en dator.


Igår åkte Fredrik ner på jobbet och jag gick och vek tvätten som var torr.  Efter ett tag hör jag nyckeln i dörren och jag tittar ut och ser att bilen är hemma. Frågade vad han gör hemma och han berättar att han är ledig. (skulle vara ledig idag) Han skulle nämligen på någon utbildning idag så de hade bytt hans lediga dag. Så jag blev glad och det blev lite andra planer. Efter att Linus hade sovit på förmiddagen åkte vi ut till Birsta. Gick lite på IKEA och shoppade lite små saker, bestiklåda, salladskål, lampa till köket, pajform, servetthållare och lite mera små saker. Sedan åkte vi upp till elgiganten. Där var jobbade Kalle så vi pratade med honom lite och jag hade med mig min kamera som inte vill starta.

Så jag fick lämna in mitt batteri som var felande, har vait felande sen jag köpte kameran sen ett år tillbaka nästan. Har bara kunnat knäppa max 20-30 bilder innan batteriet har dött.

Så nu fungerar den igen!!!!


Sen åkte vi och hämtade upp Sofia och Linn, körde hem Linn och sen  hem med Fia. Efter det åkte vi hem och grejjade lite här hemma, satt upp sovrumslampan i taket. Så nu har vi lampa i sovrummet!!!



Linus vaknade bara 2 gånger inatt, hur skönt som helst. Synd bara att det är fortfarande exakt samma tider. Men det är underbart att han sover så mycket nu på natten.  Man känner sig som en helt ny människa.

 Just nu längtar jag lite i smyg till fjällen resan så jag får sova några nätter och vakna helt själv utan att bli väckt.

Kommer väl dö av ångest och längtan att jag har lämnat lilleman hemma. Men det är ett måste, kan inte leva utan sömnen. Behöver det här.


Idag ska jag till Frida och hennes små barn.

Skriver väl senare

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards