Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under augusti 2009

Av Jessica - 9 augusti 2009 18:17

Fy vilket fint väder dagen började med! Helt otroligt varmt och soligt, men för en liten stund sedan övergick det till världens åska och spöregn!!


Vi vaknade rätt okej idag, kl var 7:30 när Linus vaknade, han skulle upp påengång och sedan till våran säng och mysa där till 9 ungefär.

Då klev vi upp och försökte få R&R att vakna men det gick inte så bra. Eller, Rickard klev upp påengång men Robin vägrade vakna. Fick upp honom runt 10:30 iaf, så då blev det frukost och sedan drog vi och hämtade morsan för att bada lite. Badade ett tag och sedan hem till mormor och fika lite.

Sen hem och laga mat. Blev potatisgratäng och fläskfilé till middag.


Vet inte vad som händer ikväll, tror vi ska spela lite wii och se någon film. Var några filmer som gick på tvn så de kanske vi kan titta på.


Har försökt ringa mamma också men hon vill inte svara. Vill höra hur det är med henne sen åskan,  hon är liiiiiite rädd för åskan nämligen. 


kameran har jag inte hittat ännu heller.... jobbigt läge faktiskt... 

Av Jessica - 8 augusti 2009 11:03

Jag har tappat bort min kamera, behöver jag ens nämna hur irriterad jag är över det?

Jag hade den igår när vi var och badade  i böle. Men idag när jag skulle lägga in några bilder på datorn så hittade jag inte igen den. Tror att Linus har "lånat" den och lagt den på ett super bra ställe.

Så gjorde han med mina nycklar nämligen och de var borta i nästan en vecka innan de kom fram igen.

Men jag tycker att jag har gått igenom hela lägenheten nu till morgonen och det känns som att jag och Fredrik har sökt i varje lite vrå.


Iallafall så efter att vi hade badat så drog vi till mamma för att hämta flyttkartonger till Linda och Daniel. Mamma hakade på ut till dem och så satte jag igång och hjälpte Emma att packa ner hennes saker. Linus var ute och lekte med Isabelle undertiden.

Fick glass, nougatsås och strössel att fika! Jag åt inget men ändå! Såg så gott ut så det var jobbigt, men jag vägrade få ont i magen och måste springa på toa hela tiden bara för att äta lite glass.

Sen åkte vi hem till mamma när vi var klar där ute och då gjorde vi pannkakor!

Käkade pannkakor och sylt, mormors hemma gjorda sylt. Den var så supergod!


Linus sov riktigt snällt inatt, han somnade någongång runt 22:30 och vaknade 8:50 och han har bara vaknat 1 gång inatt! Riktigt framsteg!!


Konstigt väder ute nu på morgonen, fuktigheten i luften verkar vara hög desssutom, allt jag hängde på tork på balkongen igår har inte torkat.

Men iaf, får se vad dagen har att erbjuda. Måste försöka hitta kameran!! 

Av Jessica - 7 augusti 2009 09:22

Igår morse drog vi till mamma med massa kläder till Fatima som hon har fått av Ebba. Fick frukost där också, sen bestämde vi att vi skulle åka och bada eftersom det var så fint  väder. Drog till Fläsian och badade, lekte i sanden och solade lite.

Efter det åkte vi och lämnade lite saker hos mamma, sedan till ICA och handla lite. När vi var där  så ringde Fredrik till lillRobin och bestämde att vi skulle åka och hämta honom i utbyte att vi ska hjälpa till att packa idag! Så det är lika bra att vi gör det senare ikväll. Skulle få ta med några kartonger från mamma till Linda också.


Idag är det superfint väder igen, så nu är det dags att vakna till liv och se vad vi ska göra. Tror kanske det blir bad! Dock vet vi inte vart, får se om vi drar till Berga eller om vi åker till Matfors någonstans!


Av Jessica - 5 augusti 2009 10:01

Gud så trött jag är idag, helt makalöst trött.

Man känner att man har sovit lite igen inatt, Linus vaknade flera gånger och var helt hysteriskt ledsen. Inget man gjorde kunde trösta honom, var rätt jobbigt att se honom så. Sedan så vaknade han tidigare än tidigast idag, känns som klockan skulle vara runt 15-16 nu och att det snart är dags att gå och sova för natten igen. Men nej, det är knappt dag!


Linus är jätte gråtig idag, han gråter för ingenting och man vet inte vad det är för fel. Det är lite tungt när det är så här och man önskar att han kunde prata så han kan förklara vad som är felet.


Idag fyller mina tvillingmorbrödrar år och så fyller Kalle år!

Grattis till er!



Av Jessica - 4 augusti 2009 21:45

Efter middagen så där runt kl 18:30 så funderade på vad vi skulle  göra, skulle vi dra och ta oss ett dopp?

Vi bestämde att vi skulle åka och fiska!

Så vi klädde ordning oss och plockade fram allt vi skulle  ta med, ut till bilen, åkte iväg. Vi fiskade och Rickard kom på att han skulle bada, så han och Linus badade och Fredrik och jag hade slängt i metspöna, ett vanligt och ett kastmete. Sen så surrade vi skit och lekte med Linus medans han badade!

Blev två små abborrar som vi slängde tillbaka!


Sen på väg hem så svängade vi förbi mormor, men där var det ingen hemma. Eller jo, Mikaela  var där men ingen mormor. Precis när vi kom så kom Bengt dit och hämtade Mikaela så då drog vi också. Svängade förbi morsan med Fatimas gympadojor som jag hämtade ifrån mormor.

Sen nu är vi hemma, Fredrik håller på att göra i ordning Linus för natten och jag sitter och funderar på om man ska se någon film eller något sånt.

Jag var ju vaken lite för länge igår bar för jag såg Bröllopsduellen!

Den tyckte jag var jätte rolig faktiskt!


Nu ska jag gå och pussa Linus för natten. 

Av Jessica - 4 augusti 2009 11:07

jag är äckligt trött just nu, råkade gå och lägga mig  lite för sent igår, kom i säng runt  01 och det fick man bittert ångra imorse. Trodde jag skulle kräkas av trötthet när Linus vaknade och han tyckte det var morgon.


Idag är det inte alls fint väder, moln, moln och åter moln! Var jätte fint imorse men allt eftersom minuterna tickade på så kom molnen.

Blir en prommis och så idag, ska gå till mamma och vi ska gå och mata fåglarna i sidsjön för mamma är barnvakt åt Samira, Johan och Fatima. Eller Fatima var honn ju inte barnvakt åt utan hon hjälper hennes mormor att ta hand om de små barnen. (;

Så söt lillmima.


Nu ska jag röra på mig innan Linus somnar. Bäst jag skynda mig så jag kommer iväg  och hittar på något.

Medans jag är borta ska Fredrik stoppa in en maskin disk och starta den, får se hur långt han kommer... 


hm, hur kan man ens vilja bada i när det är sånt här väder?.. 

Av Jessica - 3 augusti 2009 21:10

justja, vi hade besök av rörmockare här imorse också. (;

Vi ringde vaktmästaren så fort vi vaknade nästan och frågade hur vi skulle göra och sånt och han sa att förreningen står för det och att han skulle ringa till dem.

15 minuter senare så plingar det på dörren och där är rörmockaren, de var i samma hus och lagade en balofix i ett annat badrum så det var därför de var där så fort. En av dem berättade att de har snart bytt ut varenda en i förreningen så det gick fort och de hade koll på vad som skulle göras. (;


Skönt  var det iaf att de gick så fort att få det ordnat!V 

Av Jessica - 3 augusti 2009 20:55

Det blev superfint väder idag! Jag var uppe med tuppen som vanligt och väckte pojkarna också... De klev upp efter mycket om och men och sedan drog vi till fläsian och badade. Var rätt kallt i havet men helt okej ändå. Vi badade och härjade i ett par timmar, Linus sov även snällt i vagnen ett tag också så det var super bra.

Sen åkte vi hem med Robin, han var tvungen att åka hem för han skulle till tandläkaren imorgon och så måste han hjälpa till att packa. De ska nämligen flytta till Edsele i slutet av månaden, får se lite vad som händer med Robin...


Rickard blev kvar ändå, han ville inte åka hem och inte gör det något för oss! Hade helst velat att lillRobin ska vara här också men nu är det som det är.

I alla fall så efter att vi hade kört hem Robin så drog vi till morsan och hjälpte henne att rensa ur ett förråd med massa kartonger och köra dem. Så nu har hon fått alla sina saker till lägenheten.

Sen var vi så varma så då fick lillurven vara kvar hos mamma och vi drog upp till abborrsviken och tänkte  ta ett dopp. Vi ångrade oss när vi kom dit för det var rätt mycket folk där. Så vi åkte och hämtade Linus igen och sen hem och åt middag.


Får se vad som händer ikväll och vad som händer imorgon. Ska se om Linda och de behöver hjälp att packa om det inte är så super fint väder. För då kanske vi ska åka dit, är det fint så blir det väl bad någonstans.


Nu ska jag snacka med Fredrik om lite framtid och sånt 

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards