Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under juni 2009

Av Jessica - 16 juni 2009 12:07

Jag kan inte förstå hur alla saker här hemma bara kan försvinna. Min mobilladdare är helt borta. Däremot så tror jag inte att den har försvunnit av sig själv utan jag tror att det Fredrik som har varit tankspridd och lagt bort den igen. Brukar oftast vara så men när man frågar honom så har han absolut ingen aning om någonting. Hittar man en sak då kan han däremot komma på; justja, jag la den där. 

Han har sämsta minnet i hela världen. Förstår inte ens att han kommer ihåg vad han heter. Fast det ryktas om att han inte mindes det en gång i tiden när han skrev: Fedik Rodik istf Fredrik Rodin på ett prov i gymnasie. (;


Idag är den sämsta dagen på länge, inget är som det ska och jag hatar verkligen den här lägenheten. Jag bara väntar på att vi hittar något annat och kan flytta från skiten. Förstår inte hur jag kunde övertalas till att köpa den här?...


nu ska jag se om jag kan sova tlils Linus vaknar igen 

Av Jessica - 15 juni 2009 13:08

Måndag.. Halva dagen har gått och jag har inget kvar att göra. Tvätten är tvättad och hängd som vanligt. Diskmaskinen går för fullt så där ska jag väl ta och plocka ur sedan iaf. Det är städat och undan plockat överallt så det fanns visst inget alls kvar att göra. Linus är på toppen humör och klättrar och river i allt.

Han fick för sig att han kunde ställa sig på fönsterbrädan förut också, men jag hann stoppa honom. Han stod i soffan och tittade ut som vanligt, i ögonvrån ser jag att han har ställt sig vid fönstret och satt upp ena foten och försöker hålla i sig i något och flyttar andra foten allt närmare. Han blev jätte sur på mig när jag skällde lite på honom och satte ner honom på golvet. Då små springer han till sin fina fotölj och klättrar upp och står och hoppar i den istället. Så då var det bara att skälla och ta ner honom. Då kastar saker på tvn stället. Han testar verkligen allt nu. Och han har energi till hundra små barn!


Mamma skulle komma hit en sväng så hon kanske hänger med oss ut en nstund om det inte börjar att regna igen.

Linus gick förresten hela vägen till konsum, på konsum och hem igen helt själv. Så nu är den rätta Linus tillbaka!.


 Fredrik är på teamträff idag. De ska väl snart spela golf och sedan skulle de iväg och grilla och öla lite. Tror faktiskt inte Fredrik var så sugen på öl idag iaf. Så vi kan ju hoppas att han inte kommer hem så sent inatt och väcker mig. (;

Av Jessica - 14 juni 2009 20:41

Ska se om jag kan skriva något nu eller om Linus bara ska vara med och förstöra. (;


Idag fick vi besök av Per, Theres och Wilgot! Det var super trevligt, den här gången kunde Linus uppföra sig också. Han gav till och med Wilgot en kram. (;

Så det var skönt att se att det går att umgås utan att Linus måste gråta bara för att.


Jag fick en jätte fin present också!! Tack snälla ni, ni hade verkligen inte behövt. Var en diskmedelpump. Även att de hade lyckats träffa in exakt en sådan som jag vill ha!

Har redan fyllt den med diskmedel och ställt in den i köket. Så det är fint, nu måste jag köpa  resten av de som jag vill ha också. Så det matchar! (=


Om det inte regnar imorgon ska jag ta en promenad ner till Theres och Wilgot. Får se annars om jag inte kan ta bussen ändå. Dessutom så måste jag kolla upp busstiderna, de har ju gått om till sommar tid nu.


Regnet bara fortsätter att ösa ner, blir skoj för Fredrik att golfa imorgon om det är sånt här väder då också. (;


Av Jessica - 14 juni 2009 13:23

Idag öser regnet verkligen ner. Helt rubbat vad det har regnat hela dagen och hela natten också.

Vaknade imorse med världens hemskaste mensvärk. Skitjobbigt! Måste nästan prata med barnmorskan om det ska vara så här, hade superont innan jag fick Linus men det här är värre än någonsin, har varit så här sista halvåret...

Kan inte fungera vanligt när det gör så ont!


Idag tror jag vi blev uppbokade av Per och  Theres, ska väl ta och ringa och höra vad vi ska hitta på en sån här regnig dag.


Nu ska jag ta och kolla lite och se om det finns någon rolig film att titta på här hemma. 

Av Jessica - 13 juni 2009 12:19

Idag har vi varit ut till Birsta en sväng. Köpte lite nödvändiga saker hit hem och till Linus. Orkade inte strosa runt där för natten var inte så där super trevlig. Snart ska fisungen lägga sig och sova en liten stund och jag funderar på att göra det jag också. 

Vi funderar på om man ska orka hitta på något idag eller inte, det är sånt där supertråkigt väder ute som gör att man bara vill lägga sig ner och dra ett täcke över huvudet och sova bort hela dagen.

 Vart har sommaren tagit vägen? Trodde att det kanske skulle bli lite sommar någongång men den verkar långt borta ännu.


Vi ska iaf åka och veckohandla senare idag, det är alltid lika roligt. Fast jag upptäckte att vi inte ska handla så där super mycket denna gång så det är lite bra. Vi kom på att vi kanske ska kolla igenom frysen innan vi handlar allt. (; Fanns rätt mycket mat där men lite behöver man alltid handla ändå.


Nu lägger jag mig på soffan tills Linus vaknar, får hoppas att jag somnar liten stund. Fredrik sitter ändå bara vid datorn och inte gör nåt så det är lika bra att sova. 

Av Jessica - 12 juni 2009 09:25

Natten var ingen höjdare alls, Linus fick för sig att det var morgon kl 3. Blev nästan galen på honom. Men efter mycket skrik och bråk och lite lurande med välling så somnade han om så där runt 4. Trodde jag skulle dö när jag la mig och blundade och hörde honom börja gnälla lite lätt. Men som tur var så blev han tyst efter några sekunder så då somnade han nog om. Sov stenhårt sedan, hörde Fredriks klocka någonstans långt borta men jag ignorerade den. Efter en liten stund när Fredrik håller på att göra sig i ordning inne på toan hör jag: Mamma! Helt klarvaket och glatt. Så då var det bara att kliva upp då.

Gladaste pojken i stan stod och hoppade och hade sig i sin säng och var helt lyrisk när jag kom in och lyfte upp honom.

Sen tussade han in i vårat sovrum och skulle upp i sängen.

Vi la oss där och myste i 2 sekunder sen skulle Linus ner och vad gör han då?

Han går och tänder och släcker lampan hela tiden!


Så det tycker han är jätte skoj nu, tända, släcka, tända, släcka. Dessutom efter varje gång han gör nåt av de så klappar han händerna och skrattar. Busfrö!!


Blir ingen skolavslutningsfirande för oss. Det orkar jag inte med. Ska lägga mig på soffan och förhoppningsvis kanske jag kan få igång någon film som lilleman kanske kan titta på lite så jag får vila.

Fredrik skulle försöka se om han kunde sluta lite tidigare idag. Man kan ju alltid hoppas.

Av Jessica - 11 juni 2009 23:44

Linus sover sedan några timmar tillbaka och jag är på väg i säng nu.

Har inte feber just nu så förhoppningsvis så kommer det inte under natten heller.

Däremot så är hostan lite retlig och det spelar direkt ingen roll om man dricker vatten eller inte så känns det hemskt torrt i halsen.


Det är meningen att jag ska iväg på en skolavslutning imorgon men vi får ser hur det blir. Orkar jag och inte har någon feber så går jag annars får jag bara helt enkelt vara hemma. Inte så hemskt trevligt att sitta i en kyrka och hosta och ha sig.


Fredrik var snäll förut och gjorde fika åt mig så jag kunde ligga kvar och dessutom så la han Linus helst själv också! Det var otroligt snällt!


Ne, nu blir det sängen. Hoppas Fredrik inte snarkar så mycket. Måste kolla om han har tagit på snarkplåstret eller inte. Han har en förmåga att glömma dem..

Håller dessutom tummarna att Linus sover hela natten igen. 

Av Jessica - 11 juni 2009 12:49

Jag är sjukis! )=

Har feber, är snorig och har ont i halsen. Jätte jobbigt är det faktiskt. Jag vaknade inatt straxt innan 3 och frös som en dåre, tog på mig mitt  duntäcke och ett till täcke men jag låg fortfarande och hackade tänder  och mådde riktigt dåligt. Hade så ont i hela kroppen så jag låg och grät lite.


Har tagit alvedon så nu ska jag lägga mig och sova igen. Det går inte det här, måste passa på nu när Linus sover.


Förresten, han somnade straxt efter 22 igår och sov till 6! Det var skönt!

Nu sova. 

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards