Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under juni 2009

Av Jessica - 10 juni 2009 09:49

Men vilket trevligt väder vi vaknade till idag. Känns inte så otroligt skoj att försöka masa sig ur sängen och vara glad.


Skoj för Skvadern som tar studenten idag, visserligen skulle det vara tokregn imorgon och då tar ju Hedberska, J.B och NTI studenten.


Men Linus sov rätt okej inatt ändå, han vaknade vid 5 och skulle absolut ha vällingen. Efter mycket om och men så fick han den och slurpade i sig den sen så somnde han om och somnade om och sov ända fram till 8:35!

Var riktigt skönt att få sova så länge ändå. Vi gick och la oss runt 22:30 igår bara för att man skulle vara beredd på att få vara vaken och små bråka om att sova hela natten.


Idag har jag absolut ingen aning om vad man ska hitta på att göra. Hade tänkt gå ut och leka i lekparken men ännu finns det ingen sand utan nu ligger det något vitt skyddplast för bara. Så vi får väl vänta med det. Skulle behöva åka ut till birsta en liten sväng och handla lite nödvändiga saker. Fick ju skattepengarna i måndags så man måste ju spendera lite. (;


Får se hur jag gör när lilleman har sovit lite.


Ne, nu ska jag vika tvätten och hänga maskinen som är klar 

Av Jessica - 9 juni 2009 12:05

Inatt  blev det inte många timmars sömn  inte. Förstår inte varför Linus har fått för sig att vakna runt 2-3 någongång. Han går dessutom numera och lägger sig runt 22 också bara för att han ska sova lite längre. Men han ligger i sängen till kl 7 och det är väl helt okej ändå.

Synd bara att man blir så trött och slut på dagarna så man inte har den där riktiga orken till allt. Skulle behöva ha lite mera ork för att orka ta tag i saker här hemma. Måste bli klar med lägenheten någongång.


Fredrik har glömt sin mobil hemma och det är lite störande för jag behöver ha tag på honom. Riktigt dåligt är det. Och jag hoppas att  ingen ringer på porttelefonen för jag kan inte öppna porten för jag kan inte pinkoden till Fredriks mobil. Fredrik måste ändra det där idag, måste ta till den andra mobilen. Det här går inte längre.

Tror han skulle komma hem från 18 idag också, så jag måste nog äta lite lunch idag så jag inte hungrar ihjäl innan middagen. Brukar vara precis på vippen annars. (;


Sitter och funderar lite på vad man ska hitta på att göra idag, vet inte om jag orkar röra på mig alldeles för mycket eller om man ska försöka hitta på något. Ska ta en alvedon och gå och lägga mig nu när lillfisen precis har somnat. 

Av Jessica - 8 juni 2009 20:10

Just i denna stund så ligger jag i badkaret. Jag har tagit ett break från allt här hemma. Tänkte låsa in mig här någon timme eller två. Lika bra att bara få slappna av lite själv och bara njuta. Sen att jag hör en liten plupp utanför dörren som gråter gör väl direkt inte så att jag kan slappna av helt.

Men jag måste det här, Linus är nämligen inte alls sig själv längre på dagarna, han gråter mest och jag får inte stå mer än 4 steg från honom för då blir det panikgråt, förstår inte alls vad som är felet. Jag hoppas att det är någon fas han går igenom just nu. Han har inte börjat gå riktigt ännu heller..


Idag drog jag till mormor med mamma. När vi stod och väntade på bussen så kom min kusin också! (=

Rickard följde med till mormor också. (=

Försökte hoppa lite studsmatta men jag fick väl hoppa i så där 3 sekunder innan nån grät så mycket. Så det var bara att hoppa ner och försöka roa honom på något annat sätt.

Fredrik kom och hämtade oss när vi slutade, åkte och släppte av mamma och så ringde Fredrik till Jonas för att höra om han ville umgås lite med oss. Och det var klart att han ville!!

Han är hemma för sommaren nu så nu har vi börjat filmtittandet. Dessutom är han bokat för midsommar! Så nu jävlar hoppas jag på att det blir något bra också! Måste vara fint väder annars blir jag tokig.  (;


pst, jag lämnade tvtittande åt pojkarna :P


nu ska jag njuta av mitt bad. 

Av Jessica - 7 juni 2009 17:20

Så nu är vi hemma. Linus ligger ute och sover, han tvärdäckade. Men det var jobbigt med alla gamla och unga människor, alla skulle prata och bära och ha sig. (= 

Det var så trevligt som jag trodde att det skulle bli. Fick så fruktansvärt god mat och för en gångskull hade de kommit ihåg att göra mat som jag kunde äta! Fanns specill laktosfri sås och allt sånt. Var bara det att de andra fick gräddtårta och Fredrik och jag fick chessecake. (= Men annars var det lika mat. Åt så jag trodde att allt skulle komma upp, var helt färdig när vi skulle åka hemöver.

Stannade till och tittade på alla fåglar uppe i sidsjön också. Fatima var väldigt fundersam varför fågelungarna kunde dyka utan att  bli blöta. Ibland har man många funderingar. (;


Släppte av Fatima och Bodil och sedan så åkte vi och röstade. Så nu är det gjort också, jag röstade fast jag egentligen inte tänkte göra det först. Men var lika bra att göra de tnär Fredrik ändå var där. (;


Får se vad smo händer ikväll. Om man orkar göra nåt eller om man ska ligga i paltkoma hela kvällen.

Kan inte ens bjuda på bilder för jag lämnade kameran hemma. Man har ju så bra minne emellanåt... 

Av Jessica - 7 juni 2009 12:35

Om en timme ska vi plocka upp storasyster och Fatima för att åka och fira min farfars 80års dag. Det kommer nog bli skoj att träffa allihopa och vi har lite tur att Linus kände för att somna så där straxt innan 12 idag så att han kommer förhoppningsvis vara på ett bra humör!


Nu måste jag skynda mig, har precis duschat och jag måste göra mig i ordning.


Jag återkommer troligen senare och då hoppas jag att jag kan visa lite bilder också. Får inte glömma att ta med kameran!"

Av Jessica - 6 juni 2009 14:44

I torsdags så åkte jag ner på stan och träffade Theres och Wilgot. Vi gick runt en sväng och jag köpte en present och sedan så gick vi och tog en kaffe hos Per. (= Linus tyckte att det blev lite för tråkigt för att sitta still inne så han ville gå rätt fort. Gick en stund till på stan och sedan så ringde mamma och ville ha hennes nyckel och då hade Per slutat jobbet också. Vi sa hejdå och jag gick ner till navet och träffade mamma. När jag var där nere så ringde Fredrik precis och sa att han hade slutat. Så han kom dit och plockade upp oss och vi åkte och släpte av mamma sedan hem och kirrade maten.

Hade precis ätit upp så ringde Per och sa att de var utanför och vi skulle komma ner och öppna. (=

Vi kollade på tvn och barnen lekte lite på govlet. Dock så fort den ena började att gråta lite så blev den andra ännu mer ledsen.  Lite små sött var det ändå. (=


Igår var jag och hjälpte till att städa ur lägenheten åt mamma. Så nu är det gjort. Fredrik var äntligen iväg och köpte bilbarnstolen! Blev bra och den känns på någotvis mindre än den andra. Den tar upp mindre plats om inte annat. (;


Idag har vi varit ner på stan en sväng och bytt med presenten, så nu  hoppas jag att det blir bra. Annars får vi byta igen. Skulle köpa magdroppar åt Linus också för han får ont i magen av vällingen, men det glömde vi. Tror Fredrik ska åka ner och springa in på apoteket och köpa dem.


På kvällskvisten ska vi till syrran för att fira Fatima. Det blir skoj, skulle få gott fika har jag hört också. (;

Vet inte vad vi ska göra annars idag heller, har inte direkt något planerat alls. Får se om vi gör nåt överhuvudtaget eller om vi bara ska softa lite. Ska väl försöka hitta på något ändå så att Linus kommer ut, om inte annat träna honom på att gå igen. Han har ju slutat med det mer eller mindre. Han kan inte ens klättra upp på soffan själv numera..

Tokiga unge! (; 

Av Jessica - 4 juni 2009 12:53

Idag med posten kom det ett brev från barnkliniken. Det var en kallelse till Linus, den 24e ska vi dit. Då är ju frågan vad vi ska dit och göra eftersom det var ett bra tag sedan sist vi pratade med dem. Det var till samma läkare som vi hade när han fick medicinen. Förhoppningsvis är det bara någon uppföljning av hans sömn. Fast vi pratade med läkaren då för någon månad sedan att han sov hela natten och att vi skulle sluta med medicinen. Och at han har sovit sedan dess och sånt. Så vi kan hoppas att det är något sånt bara.

Det är tur att vi har fått världens snällaste läkare där iaf och att vi inte har någon läkare på skönsmon åt Linus. Eftersom skönsmon ändå ska stänga nu snart.


Idag ska Linus och jag åka ner på stan och träffa Theres och Wilgot! Gud va skoj!!

Sitter bara och väntar på att lilleman ska vakna, han vaknade på fel sida imorse så inget dög den sista timmen han var vaken. Nu har han ändå sovit en timme och det är underbart om han kan återgå till det normala tiderna. (=


Midsommar har börjat planerats lite. Har lagt ut några förfrågningar och sånt och vi ska se vart vi ska vara och sånt och sedan kanske vi ska fråga lite mera folk. Det är inte så länge kvar och det blir ändå lugnt och stilla på midsommar för våran det. Förhoppningsvis är Per och Theres fortfarande nere då så de kan vara med oss.

Tycker att det ska bli skoj nu att fira midsommar!


Blev inge fika igår med Danne. Linus var nämligen lite gråtig så han fick sitta framför mig på diskbänken när jag tog ner tallrikar till middagen. Vad händer? Jo han lyckas slå ner hela sockerkakan i diskhon och då kände inte jag för att äta den. (;

Så jag får väl bjuda nästan gång jag bakar. (= 


Nu ska jag kolla så jag har pakat ner allt i skötväskan. Jobbigt om man glömmer nåt så man måste köpa det fast man har hemma.

Ska packa ner lite saker åt Linus som han kan leka med i vagnen. Han blir lätt otålig och ska dra och riva i allt och det är onödigt när man ändå kan styra undan med någon leksak.


Nu vidare. 

Av Jessica - 3 juni 2009 11:50

Blev inte något med att städa ur lägenheten åt mamma. Hon skulle göra det imorgon istället och då kan jag inte hjälpa till för jag ska äntligen få vara med Theres och Wilgot!

Gud så jag längtar, Wilgot kommer vara så stor nu.


Linus ligger i vagnen på balkongen och jag försöker få honom att somna lite själv. Det är rätt svårt för honom numera, så jag ska ta och kämpa på så att det går lika smidigt som förut. (=


Vet inte vad jag ska hitta på att  göra idag som den här, det är solsken ute just nu men det är bara några plus grader så man vill helst inte vara ute. Det känns nästan som att det vore höst. Konstigt när det  var så där supervarmt när vi bara kunde vara hemma.


Sofia är på Arlanda nu, pratade med henne en liten sväng förut. Hon skulle käka lite frukost och sedan skulle vi höras, hennes flyg går inte förrens efter 18 någongång så hon har sin väntan.


Man kanske ska bjuda in Danne på en fika ikväll? Måste äta upp sockerkakan jag bakade. 

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards