Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under juni 2009

Av Jessica - 22 juni 2009 11:50

Var så fint väder när vi vaknade, inte ett moln på himmlen utan solen lyste och det var alldels blått och varmt ute.

Efter någon timme började molnen komma, sen kom spöregnet. Men det har slutat nu iaf som tur är, så jag hoppas att det inte kommer något mera regn idag!


Vet inte vad jag ska hitta på att göra idag, hade tänkt kanske åka ut till birsta men jag vet inte. Och när det var så fint väder så var jag så sugen på att bada lite med lilleman. Men den tanken gav jag upp när regnet kom.  


åhå, jag ska få besök av mamma! Det var roligt! Ska se om kanske min kusin kommer en sväng också. Vore trevligt, måste nästan ringa till mamma och be henne köpa med sig socker. Linus sover på balkongen och jag orkar inte slita upp honom bara för att springa ner på konsum och köpa socker.


Av Jessica - 21 juni 2009 22:43

Vi var iväg och badade på kubenbadet idag!

Vi var inte där så länge, men det räckte gott och väl. Linus skulle vara överallt och fick han inte som han ville så blev han jätte arg. Han tyckte det var skoj att bada iaf och det var skönt! Badade i både stora och lilla bassängen! (=

Drack massa av badvattnet också, både frivilligt och ofrivilligt, tokungen. :D


När vi kom hem fick han lägga sig ute och han sov i några timmar till, det tog nog rätt bra på krafterna att vara nere på kuben. Han var nämligen helt utslagen och det spelade inte någon roll om det var livat runt honom. Och efter det så gick vi upp till Maria och Johan med lite saker som vi hade lånat av dem. Linus härjade som bara den där och sprang runt på gräsmattan och spelade över som vanligt. Han tycker det är skoj som bara den att vara där och springa. Och få hoppa på studsmattan med både Fredrik och Ebba.

Vi fick lite vattenmelon där och det var så gott, förstår inte varför man inte äter mer vattenmelon än vad man gör. Nästan så man borde köpa lite imorgon så det finns hemma. (;


Efter att vi kom hem därifrån så har vi bara slappat och lekt lite. Linus skulle absolut leka med klossarna med sin pappa så Fredrik fick sitta någon timme på golvet och lägga i klossarna i hinken och sedan ta upp dem för att lägga ner igen. (;


Nu tänkte jag nästan gå och lägga mig i sängen och titta på tvn innan man somnar. Bäst man sover tidigt om inte annat för Fredrik ska jobba imorgon så man måste förbereda sig på att orka leka själv hela dagen. (;

Måste på apoteket imorgon och köpa näsplåser åt Fredrik, har inte gjort det ännu för jag har glömt det. Har lagt mig på soffan ett par nätter nu bara för hans snarkningar. Måste vara något fel när man snarkar så här mycket. 

Av Jessica - 21 juni 2009 12:36

Igår var vi iväg till min morbrors husvagn och grillade. Det var Kjelle, Bea, Mamma, Bodil, Fatima, Jag, Fredrik, Linus och Rickard som var där. Nillan kom när vi hade åkt hem. Det var trevligt och god mat! Fikade innan också så man var pm delux när man åkte hem..

Linus fick gå ner och känna på havet också, han hade lätt kunnat krypa ut och bada! Förstår inte att han inte tyckte det var lite väl kallt, själv höll man på att förfrysa fingrarna när man kände på vattnet.

Linus hittade sedan en vattenpöl vid husvagnen och den var lite roligare att plaska i och så (;


Vi gjorde inget alls igår kväll utan bara tittade på tvn och myste med varandra. Det kändes som att vi behövde det och bara ta det lugnt med lilleman, tror han har tyckt det varit skoj att vara med alla men ändå lite jobbigt. Han har varit rätt gnällig och inget har fungerat för honom. Idag däremot så har det varit en bra dag och det verkar lite som han tycker det är skönt att bara vara vi också emellanåt. Blir lite för mycket med alla för lillknobben våran.


Rätt fint väder ute just nu, får se vad vi hittar på när lilleman vaknar. Beror på hur hans humör är. Men vi har lite planer men det är inte alltid de går att göra! (=

Hoppas det fina vädret fortsätter och att det inte kommer något regn eller nåt sånt nu på ett par dagar! Vill ha lite mera sommar nu! 

Av Jessica - 20 juni 2009 09:26

Jag är så trött och har ont i huvudet just nu. Jätte jobbigt är det men man kan inte göra så mycket mer än att ta alvedon och hoppas på att det går över.

Var jätte trevligt igår och maten var jätte god. Dock hade Jonas och Fredrik missat att grilla klart några spett. (; Men det gick bra ändå, tror inte någon blev sjuk. :P


Linus var rätt snäll igår men han tyckte inte om att sitta still så länge som han var tuvngen. Försökte få honom att sitta ner när vi åt och medans vi grillade. Men det ville han inte! Men efter mycket lurande och försök till underhållning så hade vi hunnit ätit upp och sånt.


Jonas fick sin present också. Tror han blev glad över sin fina skjorta! (= Han blev grymt snygg i den, och hans nya jacka var hur jävla schysst som helst! Han blev riktigt het i den! (; 

Avis blev jag, vill att Fredrik ska ha en sån jacka också! Men han tycker inte om sån modell.


Det var så skoj att Theres, Per och Wilgot var med! Och Wilgot är så söt och supersnäll, önskar ibland att Linus skulle kunna vara så snäll och leka och ta det lugnt emellanåt som Wilgot gör. Fick en supersöt blomma och kruka också! Den ska jag sätta ut på balkongen så det blir superfint där. Tack för en jätte trevlig kväll.


Nu ska  jag ta lilleman och leka lite! Tror han vill det!

Av Jessica - 19 juni 2009 16:29

Glad midsommar!


Idag är det midsommar och vädret är skit. Visserligen är det väl inget ovanligt men jag har för mig att det brukar vara lite sol ändå när det är midsommar.

Linus vaknade 7 så då blev det morgon för oss och sedan dess har vi varit igång. Jag klev upp och duschade och sedan satte jag igång att baka och göra klart allt annat som ska ätas idag.


Sedan åkte vi till Per, Theres och Wilgot. Jag fick även köra dit, trodde vi skulle krocka! Fan, det är inte direkt lätt ju (; Fredrik säger att det är bara jag som trodde att vi skulle krocka!


Sedan åkte vi upp till Norra Berget och gick lite där. Käkade lite lunch tillsammans och så. Linus tyckte inte alls det var något roligt att sitta i vagnen idag, han skulle helst springa omkring bara. Han blev jätte arg och slängde sig på marken när han inte fick som han ville. Så det var bara att tvinga ner han i vagnen och spänna fast honom.


Sen hem och göra klart allt. Ska packa ner allt nu medan Linus sover. Måste komma ihåg att ta med allt till Örjan och Maggi. Är så jobbigt om man glömmer något! (=


Fredrik klagar så det är bäst att man gör något, han är rädd att han måste göra mer än mig tror jag (; 

Av Jessica - 17 juni 2009 22:10

idag på eftermiddagen kom mamma en sväng. Hon skulle komma förbi med en slant till mig som jag ska få för min dator. Men vad gjorde vi? Vi glömde bort dem!


 Nu kan jag berätta att papperna för övningskörningen har kommit. De kom för någondag sedan. Och nu ikväll när Maria var  barnvakt så fick jag köra med Fredrik. Körde en timme och det gick rätt bra tyckte Fredrik. Vi körde på massa små gator uppe på södermalm. (; Bra att börja där eller inte?!?

Förstår inte hur det komme rsig att jag inte behövde börja på en parkering med växlingen och sånt. (; Har det något att göra att man är uppvuxen i skogen kanske? :P

Eller sitter det bara där så man förstår exakt hur man ska göra innan? *host host*


Sedan nu ikväll kom Jonas förbi och han hjälpte Fredrik att sätta upp fästet till tvn på väggen. Äntligen blev det gjort.

Och jag fick upp min tavellist i sovrummet också!!!

Har ju bara velat fått upp den sen i slutet på mars!

Skönt att det äntligen är gjort.

Bättre sent än aldrig!


Nu ska jag ta och vara social tror jag. Imorgon ska jag ut till birsta en snabbis. Måset handla en liten spegel och hänga i bilen så att vi har koll på Linus nu när han har fått flyttat till baksätet. Han får flytta fram igen så fort jag får körkortet. Så enkelt är det med de.



Av Jessica - 17 juni 2009 11:10

Fredrik var på jobbet tidigt idag, han klev upp en timme tidigare än vanligt. Men då kommer han kunna sluta runt 15:30 också. Det är bra eftersom vi ska iväg och göra lite saker. (;

Maria och Johan ska vara barnvakt undertiden.


Var jätte fint väder imorse när vi klev upp här hemma, efter 2 timmar kom molnen allt mer och mer och just nu skulle man kunna  tro att det kommer att regna lite lätt snart. Vääääldigt mörka gråa moln ovanför oss just nu. Jag som hoppades på jätte fint väder med mycket sol snart så man kan vara ute hela dagarna utan att man  ska bli jätte blöt. Finns inge dåligt väder bara dåliga kläder, är det så man säger?

Det är aldrig roligt att vara ute när det regnar.


Hahah, just nu ligger Linus på soffan och ålar sig och snurrar och slänger med benen, upptäckte precis att han har lyckats dragit på min ena klocka på benet. (; Tror han försöker få loss den..


Ska ringa och påminna Fredrik att han måste handla på systemet idag också, det ska jag göra kl 12 sa han. Så det är bäst att man gör det när han ber en påminna honom.

Det är väl allt jag ska göra idag då...


Nej, nu ska jag hjälpa  Linus att få bort klockan innan han äter upp den helt.

Av Jessica - 16 juni 2009 20:20

Sitter och kollar på Ugly Betty nu.

Kom precis hem från Maria och Johan när det började, så då blir det att vi tittar på det helt enkelt!

Var upp till Maria för att fråga om hon kunde vara barnvakt en liten stund imorgon och det kunde hon. Så runt 16 ska jag gå upp med Linus till henne. (=

Tror hon blev glad att hon får pyssla på med honom utan att jag och Fredrik är där.

Och Ebba ska komma hit en sväng på dagen först så att det inte blir bråk och tjaffs om vem som ska bära runt på lillknoppen mest. Brukar vara det som gör att Linus inte vill vara där, att de ska vara i hans ansikte hela tiden och att de börjar bråka om vem som ska bära.  Knasigt det där..


Innan det så var jag, Fredrik och Danne iväg och handlade lite inför midsommar. Har lite smått och gott kvar att handla, men det tar jag på torsdag så att inget blir dåligt. Tänkte efter välidgt noga innan vi handlade saker också så att Theres kan få äta. Inge lightprodukter och jag kom ihåg Loka! Jag har även kollat upp såserna så de kan hon äta också. Så jag förstör inte hennes diet! (=

Dock  så hittar jag ingen bra efterätt åt henne men jag ska kolla med henne om hon kommer på något hon kan äta så kan jag nog kirra det då.


Nu ropar Linus, bäst jag slutar. Så fort Linus har somnat måste jag ta och räkna Nestlé poängen. Jag är nästan säker på att vi har rätt mycket mer än 500 poäng nu. Har liksom glömt bort det. Hade 200 för ett tag sedan och då var glasburkar bara 1 poäng. Så borde inte vara något problem nu inte. (; Vill ha dammsugaren någongång. 

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards